ÚJ PRAXIS BUDAPESTEN!

2023-RA MINDEN IDŐPONT BETELT! 2024. JANUÁRJÁBAN JÖNNEK MAJD AZ ÚJ IDŐPONTOK! (A stúdió fél éves ciklusokban működik.)

Az élet útjai kifürkészhetetlenek…

Egy ideje abbahagytam az egyéni szolgáltatások művelését és a bázisom eddig Tapolca volt, hiszen itt lakom, ezen a gyönyörű vidéken. Most azonban nálam is változások történtek, amik – ha nem is örökre, de egy időre – meghatározzák az életemet. Nem, nem, elköltözni nem fogok, nem áll szándékomban! Viszont egy időre kétlakiak leszünk, mert a fiam tanulmányai Budapesthez fognak kötni. Így alakul, hogy – meghatározott időkeretekben, de – újra elindítok egy szűkebb praxist a fővárosban, ami azt jelenti, hogy az alábbi szolgáltatások lesznek elérhetőek:

Egyéni asztrozófiai konzultáció (online vagy személyesen)

Rövid konzultáció, egy kérdésben (csak online, vagy telefonon): 5000.-/30-35 perc

60 perces konzultáció (képlet elemzés, kérdések megbeszélése, előrejelzés) – 10.000.-

90 perces konzultáció (ua.) – 15.000.-

Ultrarövid Terápiás (R) konzultáció (UT, kb. 60-90 perc) – 20.000.-

Csillagmeditáció (kb. másfél óra, a második alkalomtól időnként max. 2 óra is lehet) – 20.000.-

*

Mindezen lehetőségek közül kiemelem a Csillagmeditációt, ami egy egyszerű, szép kis elnevezés mögött egy igencsak mélyreható, hatékony, rendkívüli kezelési módszert takar! A mélytudatban rejlő elakadások, blokkok feloldására, tudatalatti programok és mintázatok átírására, de stresszoldásra, regenerálódásra, immunerősítésre és feltöltődésre is kiválóan alkalmas!

Az UT egy alkalmas terápiás konzultáció, amely a jelen folyamatban, élethelyzetben elmozdulást, továbblépést tud segíteni. Itt főleg te beszélsz, én finoman kísérlek. A kommunikációnak itt fontos szerepe van és a belső gyermek gyógyítására, gyermekkori sérülések oldására is kitűnően alkalmas.

A Csillagmeditáció bármilyen helyzetre azonnali oldást hozhat. Ez egy rendkívül kellemes, finom módszer arra, hogy érdemi változást érjünk el. Ha először jössz hozzám, akkor egy 3 alkalmas kezdő ciklust kell elvégezned, ezt követően bármennyiszer, bármikor lehet jönni. Annyi szabálya van, hogy az egyes alkalmak között minimum egy hétnek el kell telnie, de a hármas cikluson belül 1 hónapnál (28 nap) nem telhet el több!

(Teljes körű asztrozófiai elemzést továbbra sem vállalok.)

Jelentkezni szeptember 26-tól lehet, a jelentkezési címet hamarosan közzé fogom tenni. Kérem, hogy most még senki ne írjon, nem tudok előbb időpontot adni!

A kezelő helyiség a Rákóczi úton, az Astoriához közel található.

<3 Szívbéli szeretettel, megértéssel és elfogadással várlak! <3