ÚJ CSILLAGBÖLCSELETI TANFOLYAM! 2022. Tapolca

ÚJ ASZTROZÓFIA TANFOLYAM INDUL 2022. OKTÓBERÉTŐL TAPOLCÁN!

2022. októbertől, hétvégi (előre láthatóan szombati) napokon új asztrozófia tanfolyam indul. A képzésre azokat várjuk, akik egyértelmű hívást éreznek a csillagos égi jelképrendszer megismerésére és ezzel való foglalkozásra. A képzés havi rendszerességgel, élő oktatási rendszerben lesz megtartva, összesen 14 alkalom keretében, 2023. decemberéig tart. A tanfolyam elvégzéséről oklevelet adok.

Az egyes képzési napok 10:00 órától kb. 17:00 óráig tartanak. A tanfolyam teljes díja 210.000.- amelyet havonta, a személyes találkozások alkalmával fizetnek a résztvevők, 15.000.-/alkalom részösszegben. A képzési díj tartalmazza a teljes ismeretátadást, illetve a tanuláshoz szükséges segédanyagokat is.

A képzésre azok jelentkezését várom, akik hiányzás nélkül, minden alkalmon hajlandóak résztvenni. Előképzettség nem szükséges, az alapoktól indulunk. A tanfolyam végére a résztvevők megtanulják bepontosítani, kiszámolni, felrajzolni és kielemezni a születési képletet és adott időre, időszakra szóló asztrozófiai előrejelzéseket, útmutatásokat készíteni.

A tanfolyam részletei a későbbiekben lesznek közzétéve, a pontos időpontokkal, a részletes tematikával és egyéb információkkal együtt.

Előzetes jelentkezés: astro.spirit.szervezes@gmail.com (a jelentkezéseket még nem fixáljuk, a tanfolyam részletes kiírásának közzétételekor lehet majd a jelentkezéseket véglegesíteni!)

Az előzetes jelentkezők e-mail címét rögzítjük és amikor közzétételre kerülnek a részletek, el fogjuk küldeni őket és a végleges jelentkezéshez szükséges adatokat ekkor kérjük majd el (teljes név, telefonszám, számlázási cím, stb.).

Zentai Anna, asztrozófus, oktató