Tudati dimenziólépés lehetősége – 2016. október

Tudati Dimenziólépés Lehetősége – avagy milyen lehetőséget rejt egy szembenállás?

ezzzz

Írtam már a hét elején, hogy különleges lehetőséget tartogatnak a bolygók ezekre a napokra. Mondhatnám úgy is, hogy a Megvilágosodás napjait éljük, mondhatnám azt is, hogy konkrét tudati dimenzióváltás van. Ám, mint mindig, ez most is szabadon választható. Ami adott: az energia, amit működtetünk. Ahogyan megvalósul, ami történik általa, az választható, teremthető.
– Mi van az égbolton?
– A Nap együttáll a Spica csillaggal (Szűz/Virgo csillagkép legfényesebb csillaga, Kalász csillag), ami dimenzióváltás lehetőségét mutatja, a Hold vele szemben az Uránusszal áll együtt, vagyis telihold van, a Halak csillagkép alatt, az Uránusz pedig tisztító erőinket és a korlátokból való kitágulást jelképezi.
A szembenállás két különböző energia egymással való kiteljesedésére való törekvését jelzi. Indulhat összeütközésként, egymásnak feszülésként is, de indulhat vágyként, inspirációként is, amikor valamit el akarunk érni, meg akarunk élni. A folyamat tovább haladva egyensúlyi állapotot és megértést tud létrehozni.
– Mit jelent ez?
– A Nap fénye világosságot visz a tudatba, fényt ad a belső munkához, a tisztánlátáshoz, az Uránusz pedig az eddigieknél is magasabb szintű, teljes megértést, a szellemi tér rágulásának lehetőségét. Mindez most lelki-karmatisztító-oldó folyamatokkal és komoly szintlépéssel járhat. Nagyot fejlődhet a személyiségünk, a tudatosságunk. Új korszak kezdődhet számunkra, amelybe más emberként lépünk.
– Mindenki megvilágosodik? Hogyan érhetjük el ezt az állapotot? – Hogyan működtessük ezeket az energiákat?
– Nem mindenki, de a lehetőséget mindenki megkapja. Vagy erős késztetésben, vagy konfliktusban, ami kaput nyit a szintlépésre. A tanítások a megélés által jönnek. Vagyis akkor járunk jól, ha belelépünk az adott konfliktusba, tudatosan. Ha nem az idillt keresve kikerüljük a problémás helyzeteket, hanem bevállaljuk azt. Ha nem megúszásra akarunk játszani, hanem szembeállunk (!) a feladattal.
Ez megjelenhet úgy is, hogy lényünk megérett egy szintlépésre, így teremt magának egy tükröt (egy másik embert), aki elhozza számunkra a kapu kulcsát. Ez lehet egy szülő, egy gyermek, egy barát, egy tanító, a párunk, vagy bárki, akivel konfliktusba kerülünk. Valójában saját magunk tükre és lehetőségét hozza egy nagy lépésnek (Szűz előrelépő lábfejénél jár a Nap). Ő eljátssza nekünk azt a szerepet, ami valójában egy ajándékot rejt.
Ez az ember valójában a mi másik felünk. Az „ellenfelünk”. Amit hoz, az egy öntudatlan szikrája önmagunknak – próba, ami arra a részünkre irányul, ahol még gyengék vagyunk, és ezen helyzet által ott is megerősödhetünk. Ő tehát csak egy szerepet játszik, amit magunk hívtunk be, hogy ezt a lépcsőfokot is megfejlődjük!
– Mikor nem történik meg a dimenziólépés?
– Ha nem megyünk bele a konfliktusba. Vagy ha belelépünk ugyan, de idő előtt kiszállunk, vagyis nem visszük el az energiát addig, amíg a szintlépés meg nem történik. Vagy akkor, ha nem vagyunk elég nyitottak arra, hogy bármi új dolgot befogadjunk. Az Uránusz ismérve, hogy jócskán kitágítja az eddigi tudati korlátokat. De ha folyton csak megúszásra akarunk játszani és elkerülni a problémás helyzeteket, akkor ez a változás nem történik meg. A megoldások éppen a problémákból (feladatból, túzpróbából) növik ki magukat.
– ..és mi van, ha megtörténik?
– Tudni fogod, érezni fogod. Megváltozol. Tisztábban látsz és értesz, megerősödsz, öntudatosabb és önazonosabb leszel. Könnyebb, erősebb, szabadabb vagy, nem húznak le külső hatások. Napságodban is dimenziót lépsz, vagyis megéled ugyan a földi dolgokat, de látod kívülről is tisztán és urává válsz sorsodnak.
– Mi segíti ezt a folyamatot?
– A ragaszkodás elengedése. Minden szinten, szellemileg, érzelmileg vagy gyakorlatilag is. Szeretet és tudatosság. Tudata annak, hogy Egyek vagyunk. Tudata annak, hogy lehetőséggel ajándékoz meg a sors, ami örömteli felismerésekhez és szép egyensúlyi állapothoz vezethet.

Izgalmas, fénnyel teli napokat kívánok Mind-egy-ő-nknek!

 

ZA.