Tisztulást hozó telihold – 2023. március 7.

A magasabb összefüggések átlátása arra inspirál, hogy hangot adjunk lelkünknek, érzéseinknek.

Ezt is üzeni többek között a mai telihold. A Nap a 9. ház csúcsán, a Hold a 3. ház csúcsán állva néz szembe egymással – fény a fénnyel, isteni önvaló az emberi lélekkel. Történik ez a Nap részéről a Vízöntő csillagkép jövőt tisztító hullámánál, a Hold pedig ekkor az Oroszlán csillagzat nemző, teremtő részénél jár. A Zodiákus körön a Nap a Halak jelében, a Hold a Szűzben látható. A Zeniten pedig az égi királylány és királynői édesanyja, Androméda és Kassziopeia ragyognak és kerülnek ekkor kapcsolatba koronacsakránkkal.

A jövőnek készítünk már teret, méghozzá rendkívül termékeny lelki erőket felhasználva. Érzéseink is teremtenek és amit szívből-lélekből megvágyunk, az teremt csak igazán! A cselekvés most a tisztulással kapcsolódik. Egy tisztább, szabadabb, örömtelibb jövő alapjait rakjuk le, ebben pedig segít a saját intuíciónkban való bizalom. Az vezérelhet, hogy megoldjuk ügyeinket, nem csak a sajátunkat, de akár a családunkét, vagy lélekcsaládunkét is. Az égi királynők áldásos ereje által nem csak rendkívül tiszta intuícióval és rálátó képességgel bírunk, de képesek vagyunk tökéletesen megbízni abban, amit a szívünk súg és követni a belső iránytűt.

Ideje van megértésnek, tanulásnak, jövőtervezésnek és gyógyulásnak is. Tenni a dolgunkat a vágyott célok érdekében. Előnyt élveznek az alternatív gyógymódok és a kreatív tevékenységek, illetve a lezáró és egyben felszabadító tettek is.

14:35-kor a Szaturnusz a Halak jelébe lép. Ideje jön az életképes érzelmek felismerésének, felvállalásának. Adott sorskörök véget érnek, befejeződnek. Ideje jön annak, hogy visszakapcsolódjunk az Anyatermészethez és a Vízhez, hogy megleljük a szentséget a Természettel való kapcsolódásban és feltöltsük energiatartalékainkat.

Zentai Anna

Kép: Pinterest