Te töröd meg a sort!

Ha ezeket az írásokat olvasod, akkor már biztos lehetsz abban, hogy te is azok közé tartozol, akik változtatni, jobbítani hívatottak a világot.

Generációkon át nem állt a rendelkezésünkre annyi tudás és segítség, mint most. Olyan tiszta és olyan lényegi tudás, amellyel valóban képes vagy megváltoztatni az életedet! A felmenőidnek, a szüleidnek, a nagyszüleidnek, a dédszüleidnek… ez talán nem sikerült. De számodra – itt az idő!

Mások talán lemondanak arról, amire vágynak. Mások talán elhiszik, hogy nem lehetséges. Másoknak talán nem sikerül… de ez nem kell, hogy hatással legyen rád! A mások élete – a mások hitrendszere, a mások elakadása. De nem a tiéd!

Csütörtökön a Nap-Uránusz trigon gondoskodik arról, hogy megtörd a sort! …és ezzel együtt a sorsodat is… Ideje másképp csinálnod, másképp gondolnod, másképp megélned, másképp reagálnod, másképp hozzáállnod… másképp, mint eddig mások tették.

Csak hangolódj rá a sikerre, az örömre, a van-ra, a boldogságra, a könnyedségre, a bőségre, a szabadságra…. arra, hogy lehet másként is! Most kiléphetsz a megszokott klisékből, reakciókból. Most nyithatsz valami újra és jobbra! Az Uránusz erejével mindig van lehetőséged valamit másképp csinálni, mint az elődeid, vagy mint mások.

Ez egyedül a te utad, a te életed, a te választásod!

Zentai Anna

Kép: Pinterest