Szaturnusz-Sadalachbia együttállás

A Szaturnusz bolygó a mai napon, 4-én kedden éri el a Vízöntő csillagkép gamma csillagát, a Sadalachbiát (jelenlegi pozíciója: Halak jegy 06°59′). Különböző tudatossági szinteken és élethelyzetekben más és más megélések tartozhatnak ehhez az időminőséghez!
Lehet, hogy valaki erősebb jelzést kap (ad önmagának) arra, hogy ideje van megszabadulnia olyan dolgoktól, ami nem szolgálja az érdekeit, az életét.
Lehet, hogy valaki éppen most tesz le érdemben olyan terhes, nehéz, mérgező, vagy lelke hívásával, önazonosságával ellentétes dolgokat, minőségeket, amelyektől már ideje van szabadulnia.
Lehet, hogy most fontos lezárni azt, ami nem boldogít és ezzel a lezárással egy tiszta, könnyebb, szabadabb tér nyílik meg.
Lehet, hogy jelenleg nincs már ilyen helyzet az életünkben, de belül, a tudat terében zajlik egy felszabadító, új minőséget teremtő változás.
Lehet, hogy a határaink meghúzása is felszabadít.
Lehet, hogy már rég megszabadultunk attól, ami nemkívánatos és most álmodjuk, tervezzük, építjük fel az újat.
Lehet, hogy együtt tudunk most dolgozni kövekkel, kristályokkal, ásványokkal, illetve a koncentrációs képességünk az, amivel tisztítunk, teremtünk.

Az együttállás augusztus közepéig érvényes, majd jövő év elején visszatér, 2024 január közepétől február közepéig fog tartani, február 5-i tetőponttal.

Zentai Anna

Kép: Pinterest