Szaturnusz-Plútó, ismét…

robb1

Ezen a héten a Nap a már jó ideje egymás felé közelítő Szaturnusz és Plútó bolygókkal áll szemben – vagyis a fényt, a világosság erejét adja ennek a közeledő együttállásnak.

Nagyon egyszerűen: a Szaturnusz jelképezi mindazokat a falakat, amelyeket az utóbbi évek során magad köré húztál, mindazokat a gondolataidat, amelyek arról szólnak: “ezt nem engedem meg magamnak!” “ettől félek…” “ezt nem merem…” “erre nem vagyok érdemes..” ..akkor is, ha ezek öntudatlanul működnek.

A Plútó pedig jön, mint egy bomba, mint egy igazi, hatalmas, radikális, plutonikus robbanás! …és nem hagy egy aprócska porszemet sem a falaidból!

Bármi, amit eddig kívül rekesztettél, aminek hiányát érezted, amit nélkülöztél, ami elől elzártad magad – az most csőstül ömlik a nyakadba.

Más olvasatban: itt az idő meghaladni az eddig (kicsit sem) kényelmes komfortzónádat – vagy megteszed magadtól, vagy a teremtés teszi meg ÉRTED. ..és azért, hogy ne zárd el magad a teljesség elől. A maximálisan tökéleteset fogod kapni, akárhogyan is ellenkezel (tudatosan, vagy tudat alatt), legkésőbb 2020 elejéig.

Zentai Anna

Kép: Pinterest