Szaturnusz és Plútó – a Karma Őrei – Urai

Szaturnusz és Plútó – a Karma Őrei – Urai
 
kiömlik
A két karmabolygónak, vagy határbolygónak címzett égitest most egyesül, ezekben a napokban. Egész 2019-et, főleg annak végét meghatározta ez a közeledő együttállás, amely most, január 12-én lesz egzakt. Az erről szóló írást itt lehet megtalálni: http://zentaianna.hu/blog/2019-a-szaturnusz-es-a-pluto-uzenetei/
Hogyan őrzik és uralják a sorsunkat eme energiák? Ha ezt meg akarjuk érteni, elég, ha magunkban, befelé figyelünk: vajon mik azok a határok, amiket eddig nem mertünk meghaladni? Mik azok a keretek, amikből eddig nem mertünk kilépni, amikről azt hittük/hisszük, hogy léteznek, holott csak mi képzeltük oda őket? Vajon hol nem mertünk eddig másképp cselekedni, a határokon túl kerülni, gondolkodni?
Ezek a vélt határok őrzik azt a területetet, amelyen belül egy adott sorsot élünk – ha ennél magasabb életminőségbe, magasabb szintre kívánunk lépni, akkor bizony túl kell nőnünk a régi kereteket. Meghaladni azt, ami eddig voltunk, elhagyni a komfortzónát. Kilépni abból, amit eddig jónak, kényelmesnek, szükségesnek, helyesnek hittünk. Ez legtöbbször félelmet, szorongást, ellenállást vált ki – de éppen ezek az erők tartanak egy alacsonyabb rezgésben, egy nem kívánt sorsban.
Ám képesek vagyunk változtatni és a határok meghaladásával mindent átalakítani. A türelem ideje lejár – a Sors Hatalma a kezünkben van. Minden külső hang lecsendesítésével, teljes befelé figyeléssel megtalálhatunk minden felmerülő választ.
Zentai Anna
Kép: Pinterest