Plútó a Vízöntőben

A Vízöntőt képzeld el úgy, mint egy hatalmas, kristálytiszta, tisztító erejű vízsugár! A Plútó pedig a tudatod, a pszichéd legmélyebb barlangja, ami mélyen benned él. Kettejük egyesülése, a tisztító erő mélyre érése most megszólította azon lélekrészeidet, amelyek mélyen elrejtve élnek benned, akár elfojtott, megtagadott, elnyomott minőségek formájában. Bármi, ami még a lelked alvilágában él elnyomva, az mostantól kapja a tisztulást, a felszabadítást!

Ami eddig mélyen belül dolgozott benned, az elkezd felszínre jönni. Ami még feldolgozatlan, az kiszabadul. Kap egy olyan tisztító erőt, amely először is felhozza, hogy meglásd, hogy tisztán lásd, majd ez által dolgozhatsz rajta, zajlik az áramlás, folynak a tisztító hullámok, amelyek elsodornak minden fájdalmat, szenvedést….

Olyan ez, mint amikor erősen kisminkelve kiállsz a zuhogó esőbe. A víz lemossa a mázat, előkerül a valódi arcod, letisztulsz attól, ami nem vagy, hogy szabadon mosolyogj a világra! Milyen felszabadító!

Ha feljött valami, akkor az már el is indult a feldolgozás útján. A feldolgozás azt jelenti, hogy szembenézel vele, tudatosítod, kimondod, megnevezed, konfrontálódsz, majd engeded, hagyod, elfogadod, megemészted, dolgozol rajt (akár külső segítséggel is, módszerekkel, stb.). Megértheted az összefüggéseket és megláthatod, hogy a régi szenvedésprogram helyett mi lenne a követendő irány. Ez akár össze is állhat, megerősítő mondatokként. Mondd ki őket hangosan, tegyél kinyilvánítást! Nagyon sokat fog segíteni.

..és nem utolsó sorban: örülj a változásnak! Azt kívánja, hogy a lehető legjobb legyen az életed, az által, hogy a legjobb önmagaddá válsz! Gondolj arra, milyen jó, hogy ez végre megtörténik és milyen jó lesz majd az eredmény! Engedd és élvezd! Hurrá! Tisztulunk! 🙂

Zentai Anna

Kép: Pinterest