Nyári élményfürdőzés – 2022. júliusi csillagüzenetek I. rész

Igazán eseménydúsnak ígérkezik ez a napfényes hónap! Lássuk kulcsszavakkal, hogy mikor mire érdemes figyelni, minek van ideje!

JÚLIUSI CSILLAGÁLLÁSOK ÜZENETEI

1-én és e napokban ideje a sarkunkra állni, gyakorolni azt, hogy kiállunk önmagunkért és szívünk igazi vágyaiért, igényeiért! Szavainkban nagy erő képes átjönni. Párkapcsolatokban, szerelemben látni tudjuk a követni érdemes irányt, látni egymásban az isteni minőséget. Gyönyörű és erős nap ez bármilyen új útra lépéshez, kapcsolatok megerősítéséhez! (Nap-Alhena, Merkúr-Capella, Vénusz-Aldebaran együttállások)

4-én ideje jön egy nagy sorskör-összegzésnek, eddigi élményeink és tapasztalataink leszűrésének, számvetésnek önmagunkkal, főként abban a kérdésben, hogy mennyire tudunk igaz, szabad akaratunk szerint élni, érvényesíteni a szabad akaratunkat, kiállni önmagunkért, egyenesen és nyíltan szeretni, illetve mekkora most az életerőnk? Férfiak elgondolkodhatnak azon, hogy élik-e a férfiasságukat teljességben, hölgyek pedig a férfi minta tisztaságán. Vajon van elég életerőnk? Mit engedünk meg és mit nem szabad megengednünk ahhoz, hogy legyen elég erőnk a saját életünkben? Mi szívja el az erőnket, hol érdemes esetleg határokat húznunk? Ugyanekkor ideje van nyíltan is felvállalni azt, amit igazán szeretnénk és ki is mondani ezt – szavainkban, megnyilvánulásainkban a magasabb szintű küldetésünk, sorsutunk felvállalása lehet jelen. (Mars-Al Rischa és Merkúr-Betelgeuse együttállások)

6-án és e napokban a lélekvezető Nagy Kutya csillagkép legfényesebb csillagával, a Szíriusszal áll együtt a Nap. Figyeljünk most különösen belső hívásainkra, indíttatásainkra és arra, hogy bízzunk ezekben! Ha kívülről bárki megpróbálna eltántorítani attól, amit tisztán érzünk, azt tudjuk be saját önbizalmunk állapotának a tükröződésének és erősítsük meg a lelkünket, képviseljük bátran azt, amit érzünk, tudunk!

7-én nagyon sokan indulnak el a spirituális úton, akik pedig már járják, rájöhetnek, hogy még inkább befelé érdemes fordulniuk ahhoz, hogy megérkezzenek a vágyott állapotba. Kiemelt ideje van a lépéseknek, útra lépéseknek, belső figyelemnek, Természetre való hangolódásoknak. (Vénusz-Rigel és Merkúr az Ikrek lábainál)

10-én is fontos a felvállalása önmagunknak, szívbéli kapcsolódásainknak, valós gondolatainknak. (Merkúr-Bellatrix együttállás)

11-én és e nap körül emlékezzünk arra, hogy valójában mind Egyek vagyunk! A szeretetben való kapcsolódások ideje ez, az összefogás, egység és együttműködés ideje. Abban az értelemben is, hogy igyekezzünk együttműködni a felsőbb énünkkel, az isteni vezetettetésünkkel, amely a szívünkön át szól és hív és ne az elme játszmáit, hanem a szív igazát kövessük! Belső templomunkban most békét, harmóniát lelünk. Ez a kapcsolatainkban is megnyilvánulhat, nagy erők érkeznek most a szerelemben, a kapcsolódásokon át. (Nap az Ikrek szívénél és Vénusz-Capella együttállás)

12-én a múlandó, halandó minőségek érzékelésén van a hangsúly. Ideje átgondolni, hogy mik azok a dolgok és eszmék az életünkben, amelyek nem örökérvényűek, nem szívből jövők, nem hosszú távúak; esetleg túllépni azon, ami múlandó; ugyanakkor lehet, hogy felismerhető, hogy mi az, ami valóban megélhető értékként a fizikai-anyagi síkon. Fontos felismerések jöhetnek, kapcsolódásainkban most is a lélek, a szív vezessen! (Nap-Castor és Merkúr-Szíriusz együttállás)

14-én a Merkúr is eléri az Ikrek szívét. Hangot adhatunk szívünk igazának, érzelmeinek, ugyanakkor Belső Gyermek gyógyításra is kitűnő ez a nap.

16-án és e körüli napokban kiemelt ideje van a tudatosságnak, életünk szellemi irányításának és az isteni minőségek élésének! A Nap és a Merkúr a Pollux csillaggal áll együtt, az Ikrek halhatatlan, isteni részének legfénylőbb csillagával, így most megmutatkozik a különbözőségek közül az isteni rész. A Mars a Kos legfényesebb csillagával, a Hamallal áll együtt, így ezek azok a napok, amikor megláthatjuk a valódi, szívbéli vágyainkat, nemesebb céljainkat, az elérendő isteni minőséget és minden félelmet, kétséget, önkorlátozó gondolatot és beidegződést legyőzve nagy erőkkel megindulhatunk felé!

..folyt. köv.

Zentai Anna

Fényképen: Balatonfüred