Ne a képlettől várd…!

Ne a képlettől várd…!

így3

A mai napig gyakran kapok olyan leveleket, amelyekben azt írjátok: ‘ez és ez van a képletemben, mit jelent, hogyan oldjam meg vele ezt és ezt a helyzetet?’ Már a kérdésből látszik, hogy rossz irányból közelítjük meg a dolgokat.

Bármilyen megoldandó helyzet, probléma is üti fel a fejét, vagy bármilyen kérdés merül fel a jelennel, jövővel kapcsolatban, az asztrológia felé fordulók hajlamosak egyből a születési képletben keresni a válaszokat. Holott a válaszok, a megoldások valójában nem ott vannak.

Sokszor írtam már arról, hogy a születési képlet valójában egy energetikai rendszer ábrája. (A cikk aljára összegyűjtöttem az eddig erről szóló írásokat.) Hogy a bolygók, tengelyek, csillagok és fényszögek valójában rezgések és az adott személyen múlik az, hogy milyen frekvencián működteti ezeket a rezgéseket. A kulcs tehát abban van a helyzetek megoldásához, hogy milyen frekvencián rezgünk!

Gondolkodj rezgésekben és frekvenciákban! ..az asztrológiát illetően is!

ez

Az ember tehát adott helyzetben megoldást, eredményt vár, vágyait be akarja teljesíteni, reménykedik és vár, hogy ezek megvalósulnak és gyakori esetben ezért belenéz a születési képletébe. Ott aztán lehet látni és mondani mindenfélét, aztán abból vagy megvalósul valami, vagy nem… lehet előrevetíteni is dolgokat, csak éppen az nem jut el a kérdező tudatáig, hogy nem előre megmondani lenne jó valamit, hanem azt lenne jó tudni, hogy hogyan érje el azt, amit szeretne!

Ez pedig nem a bolygókon, nem a képleten múlik. Hanem azon, hogy ő maga azzal az adott energiával hogyan bánik – vagyis hétköznapi szavakkal mondva: hogy önmaga mennyire önazonos, boldog, kiteljesedett, szabad, örömteli! Hogy a szeretet rezgésén él-e – mert a természet alapvető rezgése a szeretet! Így a születési képleté is. Minden ettől való eltérés az, amivel olyan dolgokat teremtünk, amiket valójában nem akarunk, vagy amiben nem találunk valódi boldogságot. A természet pedig azon van, hogy ezt helyrebillentse.

A születési képleted megmutathatja azt, hogy mi a te RENDszered, mi a te sorsprogramod – ez a sorsprogram pedig a szeretet frekvenciájára hangolva működik helyesen, szól tisztán és hibátlanul. Amíg el vagy hangolva a szeretettől, amíg bármi is kétségben, meghasonlottságban tart, távol a valódi önmagadtól, addig rezegtetsz olyan teremtő erőket, amelyekkel nem azt alkotod, amit valójában szeretnél. Tehát a hiba nem a képletben van! Nem ott kell a megoldást keresni – hanem önmagadon kell dolgozni. A saját hitrendszereidet átalakítani, a régóta cipelt terheket, súlyokat lerakni, a félelmeket, kétségeket és szorongásokat megszüntetni, kilépni régi mintákból, hiedelmekből, önmagaddá válni, teljesen, szabadon, eljutni egy könnyed, szeretetteljes állapotba, hogy öröm legyen számodra a létezés! Amíg ez nincs meg, addig el vagy hangolódva és hamisan szól az életed.

Amikor viszont elindulsz az önmunkában és teszed a lépéseket önmagad és ezen állapot felé, akkor egyre több pozitív eredményt, örömteli élményt, hétköznapi csodát fogsz megtapasztalni! Az út minden lépésének eredménye örömmel fog eltölteni és egyre tágabb terek nyílnak meg, így a teremtéseid is egyre nagyobb mértékűek lesznek. Azok a dolgok, amelyek eleve neked vannak ítélve a MagasabbRendű szerint, a sorsprogramod szerint, egyszerűen csak rádtalálnak. Az egészen apró, hétköznapi dolgoktól kezdve a legnagyobb, életre szóló dolgokig, mint pl. álmaid otthona, társa vagy hívatása. Elmondok erre pár példát.

Régi nagy vágyam volt egy bizonyos helyen lakni, de amíg nem állt be egy adott állapot az életemben, addig hiába kerestem, nem találtam meg az otthonom. Amint beállt az új, letisztult állapot, a ‘véletlennek’ tűnő helyzetek elém hozták. Ma már ebben a házban lakom. Nemrég felújításba kezdtem és lelkem szerint egy gyönyörű, új faajtót szerettem volna a teraszra. Jött a szakember, hozta az árajánlatokat. Pontosan olyan ajtó, amilyet én szeretnék, pontosabban abban a méretben, ilyen és ilyen árakon lenne… jobb lenne inkább a műanyag – mondta – jócskán olcsóbban megúsznám. Vártam. Már majdnem le is mondtam az eredeti elképzelésről, amikor szakember bejelentette, hogy nemsokára utazik egy olyan helyre, ahol nyílászárókat készítenek, várjuk még meg ezt, hátha talál ott valamit… természetesen nem merte remélni sem, hogy éppen ott, éppen akkor olyat találna, ami minden szempontból megfelelne nekem, de hátha jön valami, ami megközelíti az elképzeléseinket…. hát nagyon elcsodálkozott, amikor az adott céghez érve ott talált egy gyönyörű borovi fenyőajtót, centiméterre pontosan abban a méretben és kialakításban, amit én megálmodtam! Ráadásul jóval olcsóbban, mint az eredeti ár, mert valaki egyszerűen csak megrendelte és nem jött érte, így leárazva elvihető lett. Az ajtó azóta már a helyén van, szakemberünk pedig hetek óta most is emlegeti, hogy ő még ilyet soha nem látott, én nagyon szerencsés vagyok és a Jóisten engem nagyon szerethet. Hm. Én pedig tudom, hogy nem szerencse kérdése megteremteni az ilyesmit. Tudom, mit tettem érte és ez csak része azoknak az eredményeknek, amelyek mellett többek között ezt is megteremtettem. Ahogyan oldozgattam ki az évek óta berögződött önkorlátozó rezgéseket, úgy nyílt meg a tér, úgy alakulnak ma is a teremtéseim.

Hasonló esetről számolt be egy kedves vendégem, aki vezetett meditációs oldásokra járt hozzám. A második után hirtelen megjött a vevő a régi lakására, amitől már nagyon szeretett volna megszabadulni. Közben megtalálta már az új otthonát – a harmadikra már azzal az élménnyel érkezett, hogy az általa megálmodott csempét és járólapot, amire a szakemberek szerint esély sem volt, hogy pontosan olyat találjon és jó áron – éppen most vette meg. De mesélhetnék még sok más kézzel fogható, a megálmodottaknál is szebb és jobb eredményről is. Aztán mesélhetek arról is, hogy amíg egy kedves ismerősöm boldogtalan párkapcsolatban élt és gyakorlatilag csak adta, adta az energiáját a párjának, amiből semmit nem kapott vissza, addig folyamatosan azzal szembesült más területeken, hogy a kölcsönadott dolgait nem kapja vissza. Nyilván nem a másikban kellett keresni ott sem a hibát…

Egy a lényeg: önmagunkon dolgozni JÓ és ha konkrét eredményeket akarunk, akkor bizony ez az út, ami azokhoz elvezet. Hiszen már minden, amit megálmodtunk, az itt van velünk a fizikai szinten, csak a szabad teret kell megalkotnunk hozzá, hogy megérkezzenek, csak az ellenállás rezgéseit kell feloldanunk, hogy itt legyenek.

Zentai Anna

Kép: Pinterest

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen.

Ajánlott írások:

Ha változást akarsz

Az asztrológia használatának lényege

Mit jelent ez a képletedben?

Mikor tegyem meg…?