Nap-Szaturnusz kvadrát – 2022.11.11.

A mai Nap-Szaturnusz kvadrát rávilágít elhatárolódásaink meghaladandó küszöbére! Aki még téves hitrendszerek rabja, az megélheti ezt önkorlátozásként, aki már ura gondolatainak, érzéseinek és teremtő erőinek, az szintet tud lépni egy még teljesebb állapot felé.
A mai megélések által abból vizsgázunk, hogy merjük-e meghaladni a képzelt korlátokat és akadályokat, amelyek valójában illúziók, hiszen csupán másoktól átvett, idegen, téves mintázatok rabjaiként hittük el, hogy szívünk vágyát nem lehet megvalósítani, vagy azt, hogy nem irányíthatjuk az életünket… Éppen ezt az illúziót van most ideje magunk mögött hagyni és beleállni abba az erőközpontba, amely szívünk közepén található és tudatosítani, hogy sorsunk egyedüli alakítói magunk vagyunk, bátran cselekedhetünk, léphetünk, irányíthatunk, vezethetünk, alakíthatjuk a dolgokat a szívünk szerint!
A Nap az életvezetés, önálló irányítás, a Szaturnusz a megszentelés ereje, amely által most feltevődik a kérdés: tényleg te uralod önmagad, vagy hagyod, hogy más uraljon téged? Kiadod az erődet és ezzel veszíted az életerőt, vagy visszaveszed az erődet és ezzel életerőssé válsz???
Oda húzz határokat, ahol veszíted az erődet és ott bontsd le őket, ahonnan nyered!!!

Zentai Anna

Kép: Pinterest