Nap-Neptunusz trigon

Ma, kora hajnalban történt meg az egzakt kiteljesedése a Nap-Neptunusz fénybe emelő, energetizáló kapcsolódásának! A mai álmaink és e pár nap megélési folyamatai is arról szólhatnak most, hogy a fény a legmélyebb rejtekeinkbe is bekúszik, felfényesíti és kitisztítja az összes maradék félelmet, szenvedésprogramot és lehúzó erőt is, hogy a helyét harmónia, egység és szeretet vegye át.
Figyeld magad! Mire kapsz most rávilágítást önmagadban, hol van ideje feloszlatni a félelmet és átírni szeretetté, békévé, harmóniává? Milyen kétségekkel, szorongásokkal, nehéz érzésekkel küzdöttél eddig, mire kérsz és kapsz most kegyelmet, hol és miben van szükséged erősítésre?
Mindezek a félelmek és kétségek illúziók!!! A szétesettség, az elkülönültség illúziója most szertefoszlik, a világosság mindent feloszlathat és ehhez elég, hogy tudatosodjon: FÉNY VAGY!
Ahogyan a Nap egyre mélyebb szintekre lép az alsó világban, úgy növekedik a belső fényünk, úgy erősödik a belső erőnk! Ez pedig már eleve bennünk él, egyszerűen csak tudatosodunk arra, hogy a Fény és Szeretet Egységében létezünk!
Nekem csodálatos élményben volt részem az elmúlt éjszakán, ébren és álomban is… hamarosan írni fogok róla.


Zentai Anna
Kép: Pinterest