Nagy tisztulás és átalakulás indult el! – Miért tud csak jót hozni?

A tágabb hatókörén belül, megkezdte már működését az Uránusz és a Plútó bolygók trigon fényszöge, amiről mostantól nagyon sok szó fog esni és folyamatosan, egyre erőteljesebben fogjuk érezni az erejét mindannyian. Ez egy rendkívül erőteljes fényszög, magyarul: rendkívül erőteljes erőket kezdünk el most már működtetni!

A Bika állatövi jegyében jár az Uránusz, a Kos és a Bika csillagképek átfedésében, e csillagzatok nemző részeinél. A Plútó pedig a Bak állatövi jegyében jár, látszólag hátrálva, csillagképileg a Bak felől a Nyilas irányába, a Sas csillagzat alatt. Kettejük kapcsolódása maga az emelő tűz fényszöge!

Két föld-elemmel áthatott teremtő erő kapcsolódik tehát tüzes, felemelkedésre inspiráló energiában.

A Plútó kulcsszavai: radikalizmus, transzformáció, sorsemelő erő, végletesség, mélyreható erő, magasba emelő erő, átalakulás, dimenzióváltás, megújulás, regeneráció, tudatalatti, tömegek, maximalizmus, hatalom.

Az Uránusz kulcsszavai: tudattágítás, magasabb szellemi megértés, tisztítás – tisztulás, felszabadulás, szabadság, korlátok elhagyása, különlegesség, zsenialitás, újszerűség, hirtelenség, váratlanság, meglepetések, rendszerben gondolkodás.

Kettejük kapcsolódása tehát egy olyan mélyreható és radikális tudattágító erőt hoz létre mostantól a térben, ami lehetőséget ad arra, hogy bármilyen helyzetben is voltunk eddig, most már bármikor hirtelen és nagy erőkkel megnyíljon és kitáguljon a tudatunk, gyökeresen változzon a nézőpontunk, kíméletlenül elhagyjuk a régi korlátokat és felszabaduljunk ezek alól, mélyrehatóan megtisztuljunk mindentől, ami nem vagyunk és ez által gyökeres megújulás menjen végbe bennünk és az életünkben!

Egy rendkívül mélyreható szellemi forradalom előszobájába érkeztünk, amelyben elmondható: ha bármiben úgy érezted eddig, hogy nem változnak, nem fordulnak, nem haladnak, nem indulnak be a dolgok, vagy évtizedes terheket nem bírsz lerakni, akkor ennek a folyamatnak most vége!

Mostantól egyre inkább olyan erőket mondhatsz magadénak, amellyel radikálisan át tudod formálni az életedet – a saját szellemi változásaid, tudattágításod, nézőpontváltásaid által!

Hogy miért csak jót tud hozni mindez? Egyszerű a válasz. Eleve létezik egy magasabb intelligencia – hívd Istennek, vagy rendező elvnek, vagy bármi másnak, ez mindegy – ami így is, úgy is az optimális egyensúly és rend felé visz, életed minden egyes történésével együtt. Akkor is, ha az egó még nem érti, vagy tiltakozik, vagy tévesen ítéli meg a történéseket – nem tudsz nem jó irányba haladni! Legfeljebb kerülő utak vannak. De most igen nagy a lehetősége annak, hogy komoly szellemi szintlépéshez értünk és azok is ébrednek, változnak, akiknek eddig nehezebben ment.

Olyan terheket van ideje lerakni, amikről talán nem is gondoltad volna, hogy lehetséges! Olyan új, megtisztult és emelkedett állapot tud megszületni, amire talán soha nem is gondoltál volna, hiszen még ismeretlen volt!

Ennek a folyamatnak a része az is, hogy a benned élő ősbizalom, biztonságérzet, stabilitás, bizalomra való képesség és termékenység, alkotóerő is radikálisan tisztulni és fokozódni fog. Magyarul: ne ess kétségbe, ha bármilyen (érzelmi, vagy anyagi) veszteség ér, mert ez egy folyamat, ami nem arról szól, hogy veszítesz, hanem arról, hogy a veszteség, hiány tudatállapotából kigyógyulj és megerősítsd a bizalmat és a biztonságérzetet és olyan magasságokba emelkedhetsz (érzelmileg és anyagilag is), ha megengedésben vagy a folyamattal, ami a vártnál is jobb állapotba és körülmények közé sodorhat!

A megengedés, az áramlás nagyon fontos mindebben, ahogyan az is, hogy TEGYÉL a változásért, ha eljött az idő!

Folytatások következnek…

Zentai Anna

Kép: Pinterest