Mit üzennek a bolygók a képletedben? – avagy: elemezzünk együtt!

Ahol a NAP áll a képletedben – ott önmagadra rálátva, önállóan döntve és irányítva, a feltétlen szeretetben létezve, apáról leválva (tudat alatt is) megélheted a kiteljesedettséget!

Ahol a HOLD áll a képletedben – ott önazonossá válva, érzéseket áramoltatva, anyáról leválva (tudat alatt is) megélheted a belső otthonba való megérkezést és a lelki teljességet!

Ahol a MERKÚR áll a képletedben – ott önmagadat tisztán, szabadon kifejezve, belső gyermekedet meggyógyítva élheted a játékosságot és gyermeki örömöt!

Ahol a VÉNUSZ áll a képletedben – ott az ősbizalmat megerősítve, női mintázatokat átírva, termékeny erőidet és hozott tehetségedet kibontakoztatva megélheted a termékenységet, a biztonságot és örömöt, a nőiségedben, avagy a nőkkel való kiteljesedésedet!

Ahol a MARS áll a képletedben – ott szabad akaratod érvényesítésével, erőd kifejtésével, lelked igazának és szeretetének egyenes, nyílt kifejezésével, férfi mintázataid átírásával és szellemi emelő erőddel megélheted az életerő áradását, a férfiasságodban, avagy férfiakkal való kiteljesedést!

Ahol a JUPITER áll a képletedben – ott az igazság és őszinteség tiszta, szeretetteljes működtetésével, megértve a magasabbrendűt, belátóan, megbocsátva, hitedet és bizalmadat megerősítve megélheted a sikert, az önbizalmat, a bölcsességet, a bőséget és szeretetteljes kapcsolatokat!

Ahol a SZATURNUSZ áll a képletedben – ott a határhúzást gyakorolva, önértékelésedet emelve, letéve a megfelelési kényszereket, határozottá válva, megengedésben létezve megkaphatod az élet legnagyobb ajándékait, áldásait!

Ahol az URÁNUSZ áll a képletedben – ott letéve a terheket, mindazt, ami lehúz, beszűkít, kitágítva a tudatodat, a szemléletedet, felszabadítva önmagad mindattól, ami nem önazonos, nem méltó és energiarabló, választva a könnyedséget és a megnyílást, megélheted a tiszta, szabad, könnyed létállapotot!

Ahol a NEPTUNUSZ áll a képletedben – ott az áldozatszerep letétele által, a szenvedést és önsajnálatot elhagyva, lelkedben és intuíciódban jobban megbízva megélheted az egységélményt és a mély harmóniát!

Ahol a PLÚTÓ áll a képletedben – ott a tudatalattidat megismerve, az öntudatlan hitrendszereket és mintázatokat átalakítva, a teremtő erőid feletti hatalmat gyakorolva, minden erőddel önmagadon és életeden változtatva megélheted a szenvedélyeidet, a bőséget, az életerős, ragyogó önvalódat!

Zentai Anna

Kép: Pinterest