Mit üzen a Rák hava az egyes jegyeknek?

Mint tudjátok, nem lehet az embereket 12 felé felosztani, ennél sokkal színesebbek és egyedibbek vagyunk. Ám mindig vannak általános tendenciák, amik aztán egyedileg árnyalódnak. Tapasztalataim szerint a legfőbb különbséget az mutatja, hogy ki mennyire dolgozta meg egyénileg a saját traumáit, mennyire tért vissza önvalójához, mennyire gyógyította a lelkét. Minél inkább megtörténik mindez, annál magasabb szinten mutatkoznak meg a fizikai síkon is a teremtő energiák. Nézzük most meg az egyes jegyek szerint, hogy mi az üzenet június végére, július elejére! Az üzenetek azok számára érvényesek, akiknek az adott jegyben állt a Nap, az Aszcendens, vagy akár egy nagyobb bolygóállás a születéskor.

KOS – Hallgass a szívedre határozottan! Légy most egyenes és önazonos, különösen akkor, ha ez nem egyszerű – később az eredményért hálás leszel. Merd szavakba önteni valódi érzéseidet, bármi legyen az!
BIKA – Érzelmi életed és kapcsolataid kerülhetnek előtérbe. Ideje harmonizálni ezeket és ebben nagy szerepet játszhat az, hogy jobban bízol magadban! Felismerheted, hogy adott helyzetekben hogyan légy önazonos és hogyan valósítsd meg elképzeléseidet.
IKREK – Töltődj fel lelkileg és légy nyitott a kapcsolódásokra! Talán sokat csevegsz nap, mint nap, de figyelj oda arra, hogy az őszinte önkifejezés még fontosabb! Egyszerűen add önmagad!
RÁK – Intenzív önismeret ez a nyár, most tisztábban ráláthatsz kapcsolataidra, ezek által önmagadra és a múltad fontos momentumaira, ami segít megoldani a jelen helyzeteket. Több lehet az energiád, mint általában, ezért könnyebben és gyorsabban látod át és oldod meg a dolgokat. A család és a párkapcsolat most különösen fontos lehet.
OROSZLÁN – Ha jobban figyelsz a lelkedre, az segíthet lelassulni és máris jobban fogod érezni magad. Vizsgázhatsz most abból is, hogy mennyire vagy türelmes és következetes, hogy mennyire tudod értékelni magad a kapcsolataidban és átengeded-e az irányítást másoknak, vagy tényleg uralod az életedet? Érzelmi életed és a kapcsolataid fejlődése is előtérbe kerül.
SZŰZ – Több érzelemmel, akár romantikával lát el ez az időszak, légy nyitott a lelked megnyílására! Gyógyulás jöhet, ha mersz beleállni önmagadba és azt választod minden helyzetben, amit a lelked akar. Tested is gyógyul, ha kapcsolódsz érzéseiddel.
MÉRLEG – Ha igyekszel megérteni az emberi kapcsolataidban a különböző gondolkodásmódokat és egyben kimondani, kifejezni azt, ami a szíved szerint igaz, akkor sok minden helyére kerülhet és az energiád is több lesz. Ne mutass mást kifelé, mint amit valójában érzel! Ne játssz szerepet! Az őszinteség és megértő készség téged is gyógyít és felemel.
SKORPIÓ – Nagyobb érzelmi élményekre, akár felkavaró érzésekre is számítani lehet ezen a nyáron, de ez leginkább inspiráló és erőt adó élmény lehet a számodra. A másoktól jövő impulzusok nem csak lelkesíthetnek, de sokszor felhívják a figyelmedet arra, miben tudsz még fejlődni és jobban magadra találni. Légy nyitott ezekre is! Érzéseidet merd kifejezni! Csodás eredménye lehet!
NYILAS – Önazonosságból és együttérzésből is vizsgázhatsz és ha sikerül, nagyszerű jutalmak érkezhetnek. Légy megengedésben! Légy jelen egyszerűen annak, ami történik! Ha nem nyúlsz bele akarással, akkor könnyebb és akadálytalanabb az áramlás. Töltekezz fel alaposan! Fizikai erődre még szükség lesz!
BAK – Teremts egyensúlyt és maradj is benne! Rád is vonatkozik, hogy megengedésben élni a mindennapokat sokkal előbbre vivőbb állapot. Most ráláthatsz önmagadra és kapcsolataid működésére. Ennek tükrében önnön értékeidet ideje tudatosítanod! A múlt értékeinek őrzese, de elsősorban a finom és gyengéd érzések őrzése, megélése is fontos lehet.
VÍZÖNTŐ – Nyiss most az érzésekre, az érzelmekre, a gyengédségre és a romantikára! Csodálkozz rá minden szép virágra és a táj szépségére! Az önazonosság most neked is kiemelten fontos, de ez csak a lelked megnyitásával és az érzelmek szabad megélésével működik. Anyai és családi minták tisztítása most különösen aktuális.
HALAK – Most te vagy az egyik olyan jegy, aki igen erőteljes, mély érzelmeket élhet meg. A nyár élményei arra késztetnek, hogy tegyél le minden áldozatszerepet, ne sajnálkozz, légy könnyedebb, éld meg érzéseidet felszabadultan, önmagadhoz hűen! Nem kell megfelelned senkinek, csak a szíved hívásának. Ha valami energiát rabolt, nem kell választanod. Töltekezz fel, éld meg és fejezd ki az érzéseidet!

Zentai Anna