Mit tehetsz, ha úgy érzed, hogy “megakadásban vagy”?

Először is, nincs ilyen. Nem vagy megakadásban. Nem létezik ilyen. Ez egy illúzió. FOLYAMATBAN vagy, akkor is, ha még nincs rá látásod. De ránevelheted a szemed és észreveheted, hogy miről szól az idő és hogyan alakítod (te magad!) az egész kalandjátékot.

Ha bármikor úgy éreznéd, hogy megakadtál, akkor az alábbi lehetőségek közül érdemes válogatni – ezek lehetnek az érzésed hátterében, egyben ezek lehetnek megoldások is:

1. ÖNMAGADBAN kell még inkább keresned a helyzet kiváltó okát!- Ez nem azt jelenti, hogy bármiben hibás lennél, sőt, itt teljesen másról van szó. Egyszerű fizikai, pszichikai, energetikai, kozmikus törvényekről, amelyeket érdemes megismerned. Arról van szó, hogy érdemes tudatosítanod, hogy minden teremtésed az életedben belőled ered és ezt fogadd el így, ahogy van! Ne hadakozz ez ellen, ez egyetemes törvény! Bárki bármit tesz, vagy nem tesz, ha neked ehhez megélésed kapcsolódik, akkor te adtál okot erre az energiáddal, a rezgéseddel. A külvilág csupán tükörként viselkedik. Tehát ha valóban meg akarod oldani a helyzetet – akkor vesd bele magad az önmunkába! Azt kell tudnod, hogy a teremtéseid javarésze a mély tudatból ered, tehát nem elég tudatosan eldönteni, kijelenteni, tenni dolgokat – kell az is, hogy mélyebbre ásva dolgozz önmagadon, így valóban lesz előrelépés! Ahogyan a belső világod változik – azt követi le a fizikai külvilág és a kapcsolataid is!

2. FOLYTASD TOVÁBB! – Elindulni A-ból C-be és közben megállni a B-nél és ott siránkozni, hogy itt rostokolsz – hülyeség. A dolgok általad indulnak be és általad fognak működni. Nem számít, hogy már hány helyen jártál és mennyit tettél – menj tovább addig, amíg ott lesz az eredmény! Ha kell, keress más módszereket is, mert egyetlen módszer nem visz tovább egy adott határon túl, kell néha a frissítés, a megszokott keretekből való kitágulás! Kell az, hogy olyan emberekkel, dolgokkal, módszerekkel találkozz, ami meghaladja azt a keretrendszert, határt, ahova eddig eljutottál!

3. CSELEKEDJ a fizikai szinten is! – Oké, hogy meditálsz, meg ide mész, meg oda jársz, de mit TESZEL az ügyed érdekében? Az emberi világ duális világ, azaz nem csak lelkünk, de testünk is van, minden szinten be kell indítani és adni az energiát!

4. HIGGY JOBBAN! – Higgy erősebben, mélyebben, higgy magadban és a célodban és hagyd abba önmagad blokkolását! Van az a mondás, hogy nem a kifogások, hanem a megoldások keresése visz előre. Szerinted jó az, hogy folyton szapulod magad? Fejezd be. Figyelj oda jobban arra, hogy mit mondasz ki, mit írsz le, mit gondolsz! Ne másoktól várd a megoldást – benned fog megszületni, te kellesz hozzá. Hangold maga a sikerre és az örömre! Higgy és bízz!!!

Zentai Annaasztrozófus