Mikor és meddig van a tisztítás ideje?

Mikor és meddig van a tisztítás ideje?

vízöntős

A Vízöntő csillagkép jelenlegi pozíciója: Vízöntő jel 11 fok 59 fokperctől Halak jel 20 fok 27 fokpercig

Amikor az égitestek a Vízöntő csillagkép alatt járnak, akkor a hétköznapjainkban a külső-belső tisztítások, teherletételek, szabadulások ideje van. Nézzük, melyek ezek!

A Nap március 10-ig jár itt. Ez idő alatt van a cselekvő tisztítás ideje, ekkor tehát, ha meg is tesszük, ami szükséges, akkor élünk ezekkel az energiákkal. Február 20-ig a múlt tisztítása aktuális, majd pár napig a múlt és a jövő egyszerre, 27-től pedig a jövő érdekében történő tisztítások zajlanak.

A Hold minden hónapban átvonul e csillagképen, legközelebb március 10-11-12-én, majd pedig április 6-7-8-án. Ekkor a lélek tisztulásának van ideje.

A Merkúr egész februárban, majd márciusban is, egészen március 29-ig jár itt, ekkor a szellemi tisztulás ideje van és a tisztázó beszélgetések tudnak megtörténni.

A Vénusz február 11-től március 14-ig jár itt, ekkor a kapcsolatok, párkapcsolatról és nőiségről alkotott minták megtisztulásának van ideje.

A Mars jövő márciusban ér majd ide, a Jupiter viszont szintén itt van. Február 9-től jövő március 29-ig halad itt. Ez idő alatt az igazságok és a tudás tisztázásának ideje van. A tiszta tudás ér el hozzánk, ugyanakkor ez az erő is használható arra, hogy tisztítsunk az életünk bármely területén.

A Szaturnusz április 9-től július 8-ig, majd 2022 január 1-től 2025 február 27-ig fog itt vonulni, ez idő alatt pedig folyamatosan sorsfeladatunk a tisztítás, a szabad, könnyű létállapot megteremtése és élése!

Zentai Anna

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen.

A 2021. első harmadévére, április 30-ig szóló, részletes asztrozófiai-asztrológiai útmutató folyamatosan rendelhető 3000.- értékben, e-mailen keresztül.

Kép: Pinterest