Miért nem tudsz segíteni?

Miért nem tudsz segíteni? Miért nem nyílik meg?

junebug weddings

Amikor két ember kapcsolódik, akkor idővel rálátnak egymás gyengeségeire is. De van úgy, hogy az egyik nem enged közelebb… Te ott állsz, mennél, segítenél, várod, hogy megnyíljon neked, de nem nyílik. Úgy érzed, látod, tudod, mi a baj és változtatni akarsz a másikon. De nem hagyja. Minél erősebben kopogtatsz, annál jobban bezárkózik.

Épp ez a baj. Hogy változtatni ‘akarsz’. ..és kopogtatsz.

Van úgy, hogy a másik egyszerűen nem érzi, hogy meg akar nyílni. Nem tud. És pedig azért nem tud, mert nem érzi igazán szeretve magát! ..mert akkor már nyitott volna.

Ha te igazán szereted, akkor feltételek nélkül szereted, teljes egészében, úgy, ahogy van. Nem ítéled meg, nem látsz benne semmilyen negatívat, sőt… Látod az isteni minőségét. Amíg nem így látod őt, addig marad távol.

Mert ezért nem nyílik meg. Mivel nem szereted IGAZÁN, ezért nem érzi biztonságban magát. Nem érzi a bizalmat! A bizalom csak a feltétlen, igaz szeretet állapotában, energiájában érezhető.

Ha igazán szereted, feltételek nélkül, akkor emelve érzi magát és ebben az állapotban tud csak igazán megnyílni, feloldódni. Ekkor lép át a teljes bizalom állapotába. Ebben a bizalomban fogsz tudni segíteni neki, másképpen nem. Hogyan is tudná az ember épp azt megnyitni a másik előtt, amiért annyit és annyiszor bántották? Éppen azt az oldalát kell megmutatnia, ami sérült – te pedig, ha szereted, nem további sérülést akarsz neki adni, hanem be akarod gyógyítani a sebeket. Amíg akarod, erőlteted, ez nem fog menni. Neked, magadnak kell a szeretet állapotába kerülnöd, hogy ezzel az erővel emeld fel őt is.

Igaz, feltétlen szeretet = bizalom = megnyílás = gyógyulás

Zentai Anna

Fotó: Junebog Weddings

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen. (Ezt az egy felületet használom kommunikációra.)

A 2021. első harmadévére szóló, részletes asztrozófiai-asztrológiai útmutató folyamatosan rendelhető 3000.- értékben, ugyanezen e-mailen keresztül.