Mars-Uránusz szembenállás és az aktuális csillagüzenetek

Mars-Uránusz szembenállás és az aktuális csilagüzenetek

atiszta

Pénteken egzakt, de már táncba hív a Mars-Uránusz szembenállás előszele. Alapkésztetés ilyenkor a “Szabad Akarok Lenni” fíling és gyakoriak a hirtelen, váratlan, megszokottól eltérő impulzusok üt(köz)ős élményei. Magas szinten megélhető mindez, ha figyelünk arra, miben szeretné most a magasabb rend-eltetés tágítani buksi fejünket és merjük elhagyni megszokott korlát(ozás)ainkat, illetve merünk teljességgel őszintén, tisztán, nyíltan és egyenesen megnyilvánulni mások (és önmagunk) előtt (is).

Érdemes az esetleges (külső-belső) viharok közepébe önként beleállni, akkor élvezhetjük azok eredményeként a letisztulást, kisimulást és megkönnyebbülést. Valami most indulni, kezdődni akar, teret akar készíteni magának, hát ne fogjuk vissza!

Aki ügyes, fel fogja ismerni azt is, hogy milyen múltban elvetett magok termését aratja most le. Jó tudni, hogy ami érkezik és történik az az előző időszakban elkövetett munkáink beérése – most szüretelünk.

Elsejétől a Nyilas jegyébe lép a Vénusz, így lángra kap az érzékiség, fokozódnak a vágyak, egyben a szellemi úton haladók is örömmel csemegézhetnek. Az emberi kapcsolatok, különösen a párkapcsolatok igazságai, törvényszerűségei kerülnek terítékre. Minél jobban ismerjük és működtetjük a felsőbb igazságokat és rendeltetést, annál békésebb, harmonikusabb, termékenyebb, örömtelibb kapcsolatokra számíthatunk. Ha mégsem – akkor ideje az eszünk helyett a szívünkre hallgatni és eszerint teremteni. Most előkerülnek a távlatok, akár szellemi formában, akár a jövő, a hosszabb távú dolgok tervezésében.

Vasárnap éri el egzaktságát a Jupiter és a Neptunusz trigonja is – mély belső tisztítások, mély érzelmek áradása és mélyebb működések megértése, magasabb összefüggések felismerése van jelen.