Krízis, nehézség, mélypont a napokban

Krízis, nehézség, mélypont a napokban

Kedvesek!
A mostanában zajló energiák arról szólnak, hogy (végre!) kiéleződnek helyzetek, végre eljön az az idő, amikor az évek-évtizedek óta húzódó karmáinkat letehetjük, sorsunkat valóban pozitív irányba fordíthatjuk!
Lehet, hogy ezt egy ideig nem vesszük észre, mert a múltban élünk, megtévesztve, azt hihetnénk, hogy ami eddig volt, annak maradnia kellene, az a normális. De nem így van. Most óriási változások zajlanak, ami az életünk szintemelkedését, minőségi átalakulását jelenti. Egy jóval magasabb életminőség, szebb és boldogabb, szabadabb élet nyílik meg számunkra, de ehhez ki kell lépnünk a régiből, le kell tennünk eddig működtetett magatartásformáinkat, hiszen ezek tartottak a régi minőségekben. 
Sokaknál lehetnek mélypontok, főleg párkapcsolatokban és más emberi kapcsolatokban, hiszen társas lények és egymás tanítói vagyunk. Ezek a helyzetek nem azért jönnek elő, hogy nehéz legyen az életünk, hanem azért, hogy az ébresztő pofonoktól kinyíljon a szemünk és világosan rálássunk saját magunkra. Most azok az igazán mély blokkok is kioldódhatnak, amik akár egész eddigi életünket elkísérték – a mélyre sújtó élmények csak lendületet fognak adni, hogy ugyanolyan magasra emelkedhessünk!

Áldás

Z.A.