Könnyedségből vizsgázunk

A TEHERMENTESÍTÉS ideje van!

A Szaturnusz a beérés ereje, levizsgáztat abból, hogy megértünk-e megfelelő (önazonos, számunkra építő, jóleső, gazdagító, stb.) módon működtetni egy adott energiát. Az Uránusz a könnyedség, szabadság. Kvadrátjuk most egy vizsga abból, hogy vajon tudjuk-e lazán, könnyedén venni a dolgokat és így működtetni az életünket?
Most figyelj oda, hogy ne vállald túl magad, hogy ne mondj igent olyan lehetőségekre, kérésekre, amelyektől később még nehezebben érzed magad, ami súlyt, terhet, lehúzó erőt jelent, vagy nem olyan fontos valójában! Most figyelj arra, hogy mi az, ami igazán fontos, ami értékes és mi az, ami félretehető, vagy múlandó! Ha elsőre nem megy, akkor gondolj és érezz bele abba, hogyan érzed majd magad az egyik, illetve a másik adott helyzetben, mintha már megvalósult volna! Amelyik helyzetbe beleérezve a könnyedség, szabadság és emelkedettség érzéseit veszed észre – az legyen iránymutató.
Ha van egy kérdésed, hogy mit válassz – akkor soha nem az a kérdés, amit felteszel. A valódi kérdés az: mered-e választani azt, amit valójában akarsz?!

Zentai Anna
Kép: Pinterest