KELL dolgozni magunkon!

Kép: Pinterest

Sorban a harmadik írásom ugyanarról a témáról, csak más kérdéskörre vetítve. Dolgozni magunkon márpedig KELL! Főleg akkor, ha te is segítő vagy és emberekkel foglalkozol!

Aki benne van, tudja, hogy miért, aki még nem kész rá, annak nem érdemes magyarázni, amíg tapasztalatot nem szerez ebben. Egyszerűen, muszáj dolgozni magunkon, mert a teremtéseink a tudatalattiból erednek és bizony, rengeteg megdolgozandó részünk van ott, melyek az életünk útján időről időre felbukkannak, visszatérnek, ismétlődnek, körforgásszerűen. Észre sem vesszük, nem is tudjuk, hogy mi miért történik velünk, ha nem figyelünk oda. A karmikus körforgásban viszont minden, ami negatív megélés, az megállítható és megszüntethető!

Asztrozófiai vonatkozásban: mindig ugyanazt a teremtő bolygórezgést használjuk, működtetjük, de ahogyan fejlődünk, mindig más frekvencián. A bolygórezgés adott, a frekvencia hangolható! Ha a múltban valami torzította azt a rezgést, akkor később is torzan fog szólni. Egészen addig, amíg át nem hangoljuk magunkat egy magasabb frekvenciára. Ezután már ugyanazzal a rezgéssel teljesen más hangzás fog megjelenni! Vagyis például egy adott fényszög a születési képletünkben pusztán egy fajta rezgés és nincs determinálva, hogy mi történik általa az életünkben – az már a saját dolgunk, hogy frekvenciánkat emeljük, hangoljuk és ezzel egyre jobb élményeket teremtsünk magunknak!

Ha viszont nem dolgzunk magunkon és a tudatalatti beidegződéseken, hitrendszereken, akkor idővel ezek megakasztanak. Téves hitrendszerekkel, hamisan fogunk működni. Megakadunk és berögzülünk különböző területeken egy-egy állapotba és a fejlődés ott nem megy tovább. Mivel sok más területen tovább mehet (egy adott szintig), ezért úgy tűnik, mintha fejlődnénk – ám valójában meg vagyunk akadva egy szinten és arról a szintről nem tudunk továbblépni, ez pedig később komolyabb eredményekben fog jelentkezni. Mivel ez berögzült hitrendszerekből táplálkozik, így másokra is ezeket vetítjük ki – és másokkal is elkezdenek akadozni, vagy tönkremenni kapcsolataink, másokat sem tudunk emelni, vagy nem jó irányba, nem a helyes útra, vagy nem a helyes módon tereljük őket.

Ha azt vesszük észre, hogy bármiben is külső dolgokkal foglalkozunk többet, mint saját magunkkal, vagy hogy adott dologban valaki mást (másokat) hibáztatunk a sikertelenségekért, problémákért, vagy valami nagyon zavar bennünket, negatív érzelmeket vált ki, vagy magát a sorsot, karmát, stb. hibáztatjuk, tehát rajtunk kívül álló erőket, vagy hogy valamiben nem jutunk egyről a kettőre, vagy idővel még rosszabb állapotba csúszunk vissza – akkor ez a helyzet áll fenn.

Nagyon fontos, hogy ha másoknak tanácsot adunk, információt viszünk ki, akkor törekedjünk annak tisztaságára – ez pedig csakis úgy működhet, hogy önmagunkon dolgozva folyamatosan tisztítunk és tisztítjuk ezzel a látásunkat is. Így, ahogyan magunk is egyre magasabb rezgésszintre és tudatossági szintre emelkedünk, egyre több életfeladatot oldunk meg, egyre több blokktól szabadulunk – segíteni tudunk a tapasztalataink alapján azoknak, akik még benne vannak ezekben. (Fontos, hogy a tapasztalataink alapján! Pl. nem feltétlenül az a hiteles gyógyító, aki még beteg sem volt, hanem az, aki átesett rajt, átélte, kijött belőle és megszerezte a megoldás tapasztalatát – ez segíthet ugyanakkor más területeken is.) Nagyon sokan gondolják úgy, hogy adott megélések, negatív állapotok természetszerűen hozzátartoznak az életünkhöz, a mindennapjainkhoz – ám ez nem így van. Minden eszközünk, tudásunk megvan ma már ahhoz, hogy kilépjünk ezekből az állapotokból és minden rendben működjön az életünkben.

Honnan tudjuk, hogy eljutottunk egy tiszta állapotba? Onnan, hogy csak a SZERETET van bennünk! Nincs már olyan, hogy bárki mással foglalkozunk, másokat hibáztatunk, másokra kenjük a saját kidolgozatlanságainkat. Csak magunkon dolgozunk. Nem lehúzzuk, hanem felemeljük önmagunkat és a másikat is. Vannak megoldókulcsaink, amelyek mindig pozitív érzésekkel járnak. Tudjuk, hogy valójában minden kibillenés mögött a szeretet hiánya van és csupán ezt kell helyreállítani. Tudjuk, hogy bármit megoldhatunk az életünkben, mert a kulcs bennünk van és az alapvető, természetes létállapotunk a Szeretet. Mindenkinek.

“Akinek szíve békével, jósággal és szeretettel van tele, az mindent és mindenkit a békén, a jóságon és a szereteten keresztül lát.”

Zentai Anna

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést fel lehet tenni privát levélben (e-mail cím a Kapcsolat linken található).