Itt a megoldás ideje!

Itt a megoldás ideje!

pegi4

Az év elején sokat lehetett hallani-olvasni arról, hogy számmisztika szerint a 9-es záró év után most az 1-es évbe értünk, így egy karmikus váltás és új kezdet időszaka zajlik. Ám olyan tapasztalásokat gyűjtöttem be (merítve a magam körül látott, illetve általam is tapasztalt megélésekből), amelyek ennél jóval távolabbra engednek következtetni. Aztán meg is találtam, minek köszönhető mindez – természetesen, ehhez is elég volt a csillagos égre nézni.

Amit látok ugyanis, az nem csuppán egy kilencévente ismétlődő karmikus ciklus váltása. Jóval nagyobb korszakváltás, szabadulás, hosszú életeken át húzódó folyamatok kifutása, évszázados (évezredes) kötelékek kioldása, elengedése, régóta áhított gyümölcsök learatása. Van ennek persze több oka is, hiszen örök törvény, hogy egy kérdésre spirituális szempontból nem egy válasz van, hanem összetett rendszer áll minden válasz mögött.

Ami látható, érezhető és élhető tehát: megoldása és kiteljesítése nem csak a jelenlegi életünknek, hanem életeken át húzódó karmikus folyamatoknak, munkáknak. Sok-sok, már meghozott áldozat most válik áldássá (’56 is!). Sok elvetett mag most kerül napvilágra és arathatjuk vetéseinket. Sok meg nem élt vágy válik elérhetővé és a mindennapok részévé, sok szenvedés válik boldogsággá, sok nélkülözés válik beteljesüléssé. Mindehhez a tisztítás, a tudat tágulása, a szabadulás segít; annak felismerése, hogy a korlátozó körülményeket is magunk teremtettük a magunk számára, önként fejet hajtva súlyos béklyókba, a lélek hívásai ellen döntve. Most pedig itt állunk (ülünk..) és rájövünk: valójában szabadok vagyunk. Valójában mindig is azok voltunk. Mintha fátyol lebbenne fel a szemekről.

Mindennek égi segítője a karmatisztítás és tudattágítás ősprincípiuma, az Uránusz bolygó, aki jelenleg a Halak csillagképben jár, méghozzá a felfelé úszó hal fonalánál! A Halak csillagterében a két hal közül az első a visszaúszó hal, amelynek idején a múlt visszaköszön (akár a már megszerzett képességek, varázserők, tudás beaktiválódásával, hogy a jelen munkáit elvégezzük), amely még a múlt megoldásáról szól. A második halacska azonban már a karmikus körforgásból való kiemelkedést jelképezi a Napúton, vagyis földi életünkben is!

A felfelé úszó hal idején van kiemelt lehetősége annak, hogy az eddig járt, karmikusan vállalt utat elhagyjuk, hogy a lélek hazatérjen és végső megoldást találjunk, befejezzük az eddig járt sorskört. Lezárásnak, korszakváltásnak, egységbe kerülésnek van tere és ideje mindannyiunk számára.

Az Uránusz legutóbb a következő időszakban járt itt:

1933. július – szeptember, 1934. április – május, 1934. október – 1935. március.

Most pedig az alábbi időintervallumban aktuális ez a kiemelkedés:

2017. június – október, 2018. március – május, 2018. november – 2019. március.

Természetesen ezek között a részidők között is ott van ugyanez az energetika, tehát a jelen időszak is hangsúlyos.

Mit tehetünk tehát?

Egyszerű. Ismerjük fel, hogy mit akar a lelkünk. Lássuk meg, hogy semmilyen körülmény nem számít. (A körülményeket magunk alakítjuk és megváltoztathatjuk.) Kövessük a belső hívásokat. Ha van olyan vágyunk, amit még nem éltünk meg, olyan célunk, amit még nem teremtettünk, vagy tapasztaltunk meg – itt az idő. Szükséges lehet mindehhez (nem is egy) lezárás, véget érés és áldozat. (A felfelé úszó hal felett ott ragyog Androméda, az önként áldozatot vállaló királylány.) Ám az áldozatból áldás születik. Ez is egy alapelv az Univerzumban.