Isten hozott, március!

Isten hozott, március!

március

Részlet a 2021. első harmadévére szóló, részletes asztrozófiai útmutatóból:

Március

A Nap a Vízöntő csillagkép jövőt tisztító csillaghullámaitól indul, így a hónap első napjaiban még az érkező áldásoknak készítjük a teret, majd 9-től a Halak csillagképbe lép. A hónap nagy részében így a visszaúszó hal alatt halad, majd annak aranyfonalánál. A múltból visszatérő minőségek, ismétlődő lehetőségek ideje ez, melyben megláthatjuk az eddig követett mintázatokat és ennek segítségével kiléphetünk a körforgásból. Ebben a hónapban sok olyan dolog tér vissza hozzánk, amivel még dolgunk van. Általános érvényű alapszabály, hogy »a legfőbb karmateremtő a ki nem élt vágy« (Paksi Zoltán). Ez most jelentkezik igazán. Figyeljük meg, hogy a lelkünk mit mutat: vajon ahhoz, hogy a lelki békénk, a megérkezés állapota meglegyen, van-e még szükség valamire? Ezen felfedezéseket és lehetőségeket hozza el a március.
Újhold 13-án 11:23-kor, telihold 28-án 19:50-kor lesz.
Isteni önvalónk útján, ebben a hónapban az életszeretet alapvető létállapotát tudjuk megteremteni és átélni. Ha ez még nincs meg, akkor a nemet mondás erényét gyakorolva, számunkra nem kedvező, nem jóleső dolgokat lezárva, a döntésképességünkbe és önirányításunkba beleállva, most átvehetjük a vezető szerepet saját életünk és gondolataink felett. 12-től már képesek vagyunk túllépni mindazon, ami nem szolgál bennünket.
A hónap kiemelt kozmikus eseménye március 20-án a tavaszi nap-éj egyenlőség, amikor belépünk egy új kozmikus esztendőbe.

1-től a Merkúr a Delfin csillagképbe lép, majd a Kiscsikó alá és így egészen 22-ig friss, megújító szellemi energiákkal lát el. Gyermeki énünk, örömteli, minden újra nyitott és fogékony önvalónk ekkor tud igazán előbújni és megélni az élet minden örömét, teljes könnyedséggel. Ugyanakkor a múltat tisztázó beszélgetések fel is szabadítanak, gondolkodásunk is megújul, felfrissül.

Zentai Anna

Kép: Pinterest

A 2021. első harmadévére, április 30-ig szóló, részletes asztrozófiai-asztrológiai útmutató folyamatosan rendelhető e-mailen keresztül, mától kedvezményesen, 2000.- értékben!

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen.