Isten hozott, Június!

Isten hozott, Június!

Részletek a 2021-es év második harmadévére szóló, részletes asztrozófiai útmutatóból:

jajdeszép

A Nap a Bika csillagkép Tejútra néző szemétől indul, így az isteni minőségek látása adja az indító erőt ebben a hónapban! Már látjuk, tudjuk, hogy mi a követendő irány, az elérendő minőség. Ennek tudatában tudjuk folytatni utunkat. Rögtön ezután 2-án már a Nimród csillagképbe lép a Nap, miközben a Bika szarvai között is halad – így önmagunkra rálátva, szellemi erővel küzdjük fel magunkat egy magasabb minőségbe. Hó közepétől a Tejútra lépő Nap megnyitja a beavatás kapuit. A Fény most a legerőteljesebb! Minden erőt megkapunk a felemelkedéshez! 21-én éri el fő világítónk a legmagasabb pontot az égi útján, ez által megtörténik a nyári napforduló (05:31-kor egzakt), egyben a Fény Győzelme. 22-től már az Ikrek csillagzat alatt halad a Nap, így eljön az ideje, hogy felsőbb énünkkel, belső vezetőnkkel összekapcsolódva járjuk földi utunkat, hogy a különböző minőségeket és erőket egymás szolgálatába állítsuk.

Isteni önvalónk kozmikus útja júniusban a legmélyebb szeretet és szerelem erejéből erőt véve indul a mély titkok, összefüggések, működések felkutatására, hogy a teremtő erőit tudatosan kézbe véve folytassa útját. 19-ig tart a folyamat, melyben megszabadulhatunk minden olyan minőségtől, mely nem méltó istenemberi mivoltunkhoz.

Újhold 10-én lesz, 12:53-kor egzakt. Ez az újhold az Ikrek légies jelében, a Merkúrral együttállásban jön létre, így a gyermeki öröm minősége segít feltöltekezni és megoldani helyzeteket! Erős szellemi töltés is van, a megértés és megértetés, a világos, lélekből jövő közlések, megnyilvánulások, beszélgetések új kapukat tudnak most kinyitni. Az újhold mögött a Bika Tejútra emelő szarva a szellemi emelő erőinket, Nimród első válla, a Bellatrix csillag pedig a harcosnő erejét, az amazon minőségét idézi meg.

Telihold 24-én lesz, 20:39-kor pontosodik be. Méltán nevezhetjük az idei év egyik legkiemelkedőbb teliholdjának, hiszen egzaktan együttáll a Deszcendens-Aszcendens tengellyel, azaz az Én és Te tengelyével, a tér sorstengelyével. Ilyen helyzet valóban ritkán jön létre. A Hold-Asc együttállás a lélek ébredését, az érzések ébresztő erejét, a lelkünk felemelkedését üzeni! A belső otthonteremtés, az önmagunkra találás most a fő indíttatás, a lelkünk útmutatásából kell kiindulnunk mindenben. Ez inspirál aztán cselekvésre és a szeretet megélésére a külvilágban. A Nap-Desc együttállás által ráláthatunk kapcsolódásainkra és társas viszonyainkban most a feltételek nélküli szeretet erőteljes hangsúlya jelenik meg! A bak Hold a tudatalatti működéseinket, ösztönerőink kézben tartásával való teremtésünket jelképező Kígyó Farkánál, illetve a Nyilas csillagkép íjának csillagainál halad éppen (célratartás, valódi égi-lelki otthon érzékelése). A rák Nap pedig az Ikrek csillagkép lábainál a saját lábunkra állás, az elindulás, az útválasztás, útra lépés lehetőségeit, üzeneteit hozza.

1-én az erő princípiumának, a Marsnak a Pollux csillaggal, az isteni, halhatatlan minőségek fényerejével való együttállása még érezhető. A férfi aspektus halhatatlan, örök minősége mutatkozik meg és az erő, amely az örökkévalóban rejlik. A Vénusz ma áll együtt a Nimród csillagkép legfényesebb csillagával, a Betelgeuse csillaggal. Művészi-, kapcsolati- értelemben, teremtéseinket, női minőséget és lelkünknek szép, harmonikus dolgokat illetően most jött el a felvállalás ideje! Most érezzük nagyon erősen, hogy mit is jelent az igazi, lelkünk szerint való, hozzánk méltó minőség felvállalása. Igaz szerelmek, boldogító kapcsolódások vállalása is időszerű. Most vizsgázunk le abból, hogy vajon hallgatunk-e még a károgó vészmadarakra, bennünket (látszólag) kívülről lehúzó erőkre, vagy merjük követni szívünk útját? Mottó: ne hazudj a lelkednek! …úgysem lehetséges.

3-án az álmainkon át a lelkünk, illetve lelki társaink üzenhetnek. Megmutatkozhat, érezhető lehet, hogy mennyire merünk önmagunk lenni, önazonosan élni, illetve milyen érzelmeket táplálunk valójában. Ezen a napon ráláthatunk arra, hogy mik a sorsfeladataink és ideje jön vállalni is őket. Érezhetjük a képességet arra, ami a dolgunk, a szorgalmat, kitartást, céltudatosságot és teherbírást. Főként szellemi felismerések és kapcsolatainkban világos beszélgetések, üzenetváltások által élhetjük meg mindezt. Az információk áramlása, a szeretetteljes szavak, vagy az érkező megvilágítások arra sarkallhatnak, hogy megszabaduljunk mindattól, ami nem vagyunk, letegyük a múlt terheit és tisztán, függetlenül lépjünk tovább. A társas kapcsolatok, a szerelem, a párkapcsolat terén is fejlődés, előrelépés jöhet. Kapcsolataink gyarapodnak, harmonizálódnak, tisztulnak. Szerelmek beteljesedésének, közös lépéseknek kedvez ez a nap. (Nap-Szaturnusz trigon, Vénusz-Jupiter trigon)

Zentai Anna – asztrozófus

Kép: Pinterest

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen.

A 2021-es év második harmadévére szóló, részletes útmutató megrendelhető, részletek az alábbi linken:

2021. második harmadévének asztrozófiai útmutatója megrendelhető!

Új, kreditpontos csillagbölcseleti tanfolyam indul szeptembertől Tapolcán:

ÚJ CSILLAGBÖLCSELETI TANFOLYAM – Tapolcán és Online is!