Ismered a sorskereszted?

ISMERED A SORSKERESZTED?

A születés pillanatában kijelölődik az égbolton négy sarkalatos pont, akik egymással két tengelyt, így együtt magát a sorskeresztedet alkotják. Ez a négy sarkalatos pont a jelen inkarnációd, egyéniséged, egyéni sorsutad lényege! Ezeknek csak egyike az Aszcendens (Asc), ám ott van még a másik három is, amelyek kevésbé vannak jelen a köztudatban, pedig ugyanolyan nagy jelentőséggel bírnak. Minden képletelemzést velük kezdünk, hiszen erre a sorskeresztre épül az egész képlet, avagy az egész lényed!
A négy pont, a négy sorstengely tehát:

IC-tengely – Latin neve: Imum Coeli, magyarul: az Ég Mélye. Ez volt a legmélyebb pont az égbolton, amikor születtél. Megmutatja, mit hoztál magaddal a múltból, mire épül most az életed, mi az, amire alapozhatsz. Ő a Belső Otthon – a gyökerek, a belső hazatérés szimbóluma.
ASC – Aszcendens, azaz Kelő Pont. Az a hely, ahol a születésedkor, a horizonton éppen felkelőben voltak a csillagképek. Az öntudatra ébredés pontja. Mutatja indíttatásaidat, mesél önérvényesítésről, minden új kezdetről, arról, hogyan tudsz magasabb minőségben elindítani, vagy folytatni dolgokat az életedben. A tudatos én, a felszínen látható, tudható oldalad.
DESC – Deszcendens, azaz Nyugvó Pont. Az Asc-sel, vagyis a tudat tengelyével szemben, ő a mély tudat tengelye. Mutatja azt, amit öntudatlanul működtetsz és mivel ezt a külvilág és főleg a társad tükrözik vissza, ezért ez a tengely mesél a világgal való kapcsolatodról és a párkapcsolatról is.
MC-tengely – Latin neve: Medium Coeli, magyarul: az Ég Teteje. Ez a legmagasabb pont a születésedkor. Általa jelölted ki a jelen életed irányát, a számodra követendő minőségeket. Ő az életcél, a küldetés,a földi elhívatás. Ha ismered az üzeneteit, akkor általuk léphetsz előre, érheted el a kiteljesedettség állapotát.

A sorskereszt meghatározásához a születés pontos perce kell. Nem elég pusztán azt tudni, hogy az Asc milyen jegyben áll, az is számít, hogy a 360 fokos körön, az adott Zodiákus jegyben, hány fokon és hány fokpercen állnak a tengelyek. Sorskereszted és teljes születési képleted megismerésében tud segíteni az asztrozófia, vagy egy asztrozófus, aki által megismerheted a fényüzeneteket is, azt, hogy milyen csillagképekkel, mely fényes csillagokkal van szoros kapcsolatod.

Zentai Anna

Minden felmerült kérdést privát úton válaszolok meg, a Facebook oldalon továbbra is kérem, hogy nyilvánosan ne kérdezzetek! Köszönöm. Cím a Kapcsolat linken.