Interjú egy médiummal – Anyssa

Interjú egy médiummal – Beszélgetés Anyssával

atea2

  • Volt-e valamilyen előszele, jele annak, hogy milyen képességekkel születtél? Voltak-e tapasztalásaid már a gyermekkorodban?

 – Arra konkrétan nem emlékszem, hogy láttam, vagy éreztem volna olyat, amit mások nem. Inkább azt mondhatnám, hogy máshogy voltam érzékenyebb. Nem szerettem az igazságtalanságot, ha valakit bántanak, kiközösítenek, ha a tanárok nem látnak mögé a rossz tetteknek, csak a felszín alapján irkálnak osztályfőnökit az ellenőrzőbe. Mindig éreztem, hogy mi húzódik a negatív magatartás mögött, de nem tulajdonítottam ennek nagy jelentőséget, azt gondoltam, hogy ezt mindenki tudja. Úgy érzem, hogy az emberi viselkedés mikéntjéből indulhat el egy képesség kifejlődése. Ugyanis a másokra való odafigyelés, törődés, ezek olyan fontos dolgok, amik megalapozhatják a későbbi életünk irányát. Emlékeim alapján a tudatos irányváltás 19 éves korom után kezdődött. Ekkor kezdtem kutatni a miérteket, olvastam olyan dolgokról, ami a természetfeletti fogalmába tartoztak.

  • Hogyan fogadta ezt a családod?

– Szerintem úgy, mint a legtöbb szülő, akinek a gyereke láthatatlan, megfoghatatlan világ irányába érdeklődik. –Ez a gyerek bolond! 🙂 Jó sok évig küzdöttem az igazamért és a család alap véleményének a megváltoztatásáért. Akkoriban még nem mondta senki, hogy nem másoknak, hanem kizárólag magunknak kell megfelelni. Így beleestem a bizonygatás csapdájába. Az utóbbi években értem el, hogy már ha nincs is jó véleményük, de nem szólnak bele a munkámba, mert látják napi szinten, hogy mennyien fordulnak hozzám. Így arra gondolnak, hogy talán mégis van ebben az egész felhajtásban valami igazság, vagy a többi ember sem meri közölni, hogy őrült a lány. 🙂

  • Mik voltak az első élményeid? Honnan tudtad, hogy amit megélsz, látsz, hallasz, az valós?

– Itt fontos tudni, hogy elsősorban ezoterikus tanácsadóként ismernek az emberek, hiszen ez már 2004 óta az életem része, így ez a fővonal. Aztán 2017. nyara óta indult ki ebből egy új irány, a médiumi közvetítés. Azóta legalább száz megkeresés áll mögöttem. Fontos tudni, hogy konkrétan nem látom a lelkeket, nagyon ritka, hogy belső kép alapján megmutatják az arcot, az alakot, a hajszínt stb. Vélhetően nem tartanak még arra felkészültnek, hogy lássam teljes valójában a lélek küllemét.  Érzékelem az energiából, hogy női, férfi, esetleg gyermek lélek érkezik. Bár az érdeklődők meg is írják, hogy kitől várnak üzenetet, ezzel megkönnyítve a dolgom. Talán a legelső közvetítésem neked (Zentai Anna) készítettem. Ugyanis te indítottál el egy beszélgetéssel ezen az úton. Az első közvetítés így egy kísérlet volt a számomra, hogy tényleg működhet-e. Te pedig lelkesen jelezted vissza a szeretted által üzent információkat. Megnyugtatott a gondolat, hogy előtted akkor sem lesz ciki a dolog, ha nem sikerül, hiszen ez egy próba. Mégis azt írtad, hogy minden tökéletes, ráismertél a szerettedre! Ez volt az a pont, amikor sápadt arccal néztem magam elé, felismerve, hogy jaj, akkor egy lélek volt itt és vele társalogtam. 🙂 Nem egy könnyű érzés, hiszen mindig volt egy olyan gondolatom, hogy tanácsadó vagyok, rendben van. Ez elfogadható irányvonal, de egész idő alatt azt mondtam, hogy lelkekkel nem szeretnék csevegni. Most már késő… 🙂 Ezt követően megindultak az emberek e-mailjei, és onnantól nem volt megállás.

  • Van-e olyan történeted, ami különösen szép, értékes, kedves neked?

-Nehéz kiemelni a sokaságból párat, de nézzük:

Volt egy nagyon érdekes esetem, amikor két szót mondott a lélek, vagy ennyit értettem belőle 🙂 Kövek és motor. Másnap, akinek ezeket sugallta, köveken átugorva mentett meg egy kisfiút, aki a völgynek lefele száguldozott a kis motorjával egy forgalmas útkereszteződés felé. Döbbenet volt olvasni is.

Egy másik történetben az apuka jelezni akarta, hogy emlékszik a lányának a gyermekkori játékára, macira – és a B betűt kapcsolta hozzá. Megérkezett pár órán belül a válasz, és valóban volt ilyen, és a neve is B-vel kezdődött a kis plüssnek. Elképesztő információkat tudnak átadni, és én igyekszem megőrizni a valódi jelentésüket, így tovább adva a célszemélynek.

Mivel most még a levelezési (e-mail) formát érzem célszerűbbnek a közvetítések átadására, így meglepő volt, mikor elég messziről jelentkezett be egy hölgy, aki a párjától kért személyes „beszélgetést”. Ez nem volt előre lebeszélve, így én tanácsadásra készültem, mert eleve a médiumi foglalkozásom még nem is terjedt el annyira az emberek között. (legalábbis ezt hittem 🙂) Nagyon feszült lettem, mert nem voltam biztos abban, hogy ez működni fog, de csalódást sem akartam okozni. A kliens közölte, hogy otthon három számukra fontos dolgot jegyzett fel, amit visszaigazolásként szeretne a lélektől hallani. Döbbenetes élmény volt, mert az egy óra leforgása alatt, említette vagy körülírta a lélek a leírt dolgokat, és még ezen felül rengeteg olyan információval szolgált, amiről csak ők tudhattak. Beszélt többek között a tetoválásról, amit az ő emlékére készített a kedvese, sőt a formáját is jelezte egy kezdő betűvel. Továbbá tárgyakról mesélt, az átélt élményekről. A nőnek nagyon fontos fordulatot jelentett ez a további lelki gyógyulásában.

  • Van-e olyan élményed, ami vicces, vagy furcsa?

-Volt olyan anya lélek, aki a fiának azt üzente, hogy tud a felnőtt tartalmú újságairól. Nem tudtam hirtelen, ezt hogyan adjam most tovább? 🙂 Míg mondta az anyuka, hogy mondd neki nyugodtan, ez fogja igazán meggyőzni a közvetítés hitelességéről. Így összeszedve magam, mondtam. A fiú teljesen meg volt lepődve, és jelezte, hogy igen…. ezt sejtette, hogy nem maradt titokban. 🙂

A lelkek nem vesznek mindig mindent komolyan, próbálják oldani a szomorúságot, ilyenkor beletesznek a beszélgetésbe ilyen viccesebb dolgokat, ami megmosolyogtatja a kérdezőt.

A másik történet inkább számomra furcsa, és szomorú, mert sokszor kapok olyan leveleket, ahol a közvetítés szavait visszaigazolják egyértelműen, de megbocsájtani nem tudnak a léleknek. Ilyenkor is elindul a gyászmunka, viszont lassabban tud haladni a békétlenség miatt. Egy apai lélek jelezte a lányának, hogy sajnálja, hogy elhagyta őket évek ezelőtt. Megbánta szívből. Egymás után suttogta a Kérlek, bocsáss meg, bocsáss meg…kifejezéseket. A lánya azt írta, hogy nagyon hálás nekem a szavakért, de nem megy, nem tud túllépni a sérelmeken.

  • Hogyan jelennek meg neked a lelkek és mi történik ilyenkor? Hogyan veszik fel veled a kapcsolatot?

-Minden közvetítő másként „működik”. Én kifejezetten kérésre hívom őket. Ha valaki jelzi, hogy szeretne egy szerettével kapcsolatba lépni, leírja a lélek nevét, korát (amikor elhunyt), illetve, hogy milyen kapcsolat fűzte hozzá (feleség, lánya, barát stb) – utána próbálom felvenni a lélekkel a kapcsolatot. Mivel még nem megy könnyedén a kapcsolatteremtés, így az e-mail forma kérhető. Ezzel a móddal nem sürgetem a lelket sem, magamat sem, hanem amikor összejön a tartalom, akkor küldöm. Tehát írásban írom le, amiket kapok a lélektől. Van, akivel nagyon könnyű beszélni, érthetően, az én tempómban közöl, kedves energiát hoz, míg van, aki zárkózott, szűkszavú, és kissé nyers. Azért jelennek meg az életükben viselt jellemvonásokkal, hogy a szerettük ráismerjen. Ha valaki depressziós volt életében és most vidáman ugrálva mutatkozna meg, azt mondaná a hozzátartozó, hogy nem róla van szó. Így fejezik ki, hogy valóban ők érkeznek a beszélgetésre. Az e-mail elküldése után a lélek is távozik és én pedig nagy izgalommal várom a kérdező véleményét, jelzését. Az összes kérdező arányából tekintve: 90% teljesen elégedett volt a leírtakkal, sőt sokan már újra kértek közvetítést az első alkalom óta. De ajánlott a két közvetítés között fél évet várni.

  • Kérlek, mesélj el egy olyan történetet, ami érdekes lehet mások számára is!

-Talán az az érdekes, amikor hívás nélkül érkeznek. Amikor nem szólítja őket ember, de ők mégis megjelennek, az egy izgalmas körülmény. Volt olyan esetem, hogy egy hat-hét év körüli kislány jött el. Érdeklődő volt, jelezte, hogy szőke a haja, kérdezte többek között, hogy az anyukája nem kereste-e? Illetve szomjasnak mutatta magát, ami utalhat kiszáradás általi halálra. Mesélt róla, hogy az anyukája ki szokta festeni a körmeit pirosra.

Volt egy másik beköszönő esetem is, amikor egy harmincas éveiben járó női lélek érkezett, és mondta, hogy ő nem keres senkit, csak kíváncsi volt, hogy kiről beszélnek odaát. 🙂 Kérdeztem, hogy beszélnek rólam odaát? Azt mondta, hogy minden őket érintő új lehetőségről tudnak. Amikor olyan érzést keltett, mintha az asztalra tette volna a kezét, akkor kérdeztem, hogy lakkozod a körmöd? Ő meg azt felelte, igen, lakkoztam. De már nincs körmöm. Akkor látta rajtam, hogy az információtól kissé kirázott a hideg, és tovább állt.

Az öngyilkos és a gyilkosság elszenvedőivel nagyon megfontoltan kell felvenni a kapcsolatot. Ugyanis bennük még a korai szakaszban él az élmény erőteljesen. Így ez kiválthat haragot, dühöt, elkeseredést, reményvesztettséget, amit a médiumra tesz rá. Találkoztam egy fiatal lánnyal, aki akkor egy hete vetette magát vonat alá. Nagyon hirtelen érkezett, miután olvastam róla egy ismerős által. Láttam a szeme színét, a haja hosszát, és utána kaptam róla fotót, ami visszaigazolta teljes mértékben, hogy őt éreztem. A lány szomorú volt, nem találta a helyét. Elmagyarázta, hogy milyen felkavaró élmény az öngyilkosságot megelőző időszak. A várakozás az önszántunkból való döntés általi halálra, az nagyon sok gondolatot hoz elő. Vívódással kell számolni, hogy jó döntés-e ez, vagy lehetne kiút, de mire megbánnád, már elsodor a vonat. Nincs idő fájdalomra, olyan hirtelen szakít szét, hogy az agy nem fogja fel a fájdalmat. Csak hát a ruhádnak árt – mondja a lélek, kicsit drámai hatással. A lélek két órán át itt volt, töltődött a megrázó esemény után. Elmesélte, hogy nem volt számára kiút. Ez volt a legrészletesebb találkozóm idáig.

  • Milyen helyzetekben tudtak eddig megoldást, segítséget nyújtani azok a lelkek, akikkel felvetted a kapcsolatot? Hogyan reagálnak ezekre az emberek?

-Vannak olyan érdeklődők, akik eleve kérdéseket is kapcsolnak a lélek adatai mellé. Erre szeretnék kérni a lélek rálátását. Milyen sulit válasszak? Jó-e ez a munkahely? Lesz-e, aki támogat?  Fontos tudni, hogy a lélek ugyanúgy engedi a szabad döntést és nem von érte felelősségre, ha másként cselekszünk, mint a tanácsadó. A reakció itt is változó. Van, aki nagyon örül a válasznak, de arra is volt példa, hogy azt írta a kérdező, hogy inkább a te tanácsod érdekel, nem az övé. Én azt szeretem a legjobban, ha valakinek nincs kérdése, csak befogadja feltétel nélkül a lélek üzenetét. Ez a legszebb mód.

  • Van-e valami olyan dolog még, ami szerinted fontos lehet másoknak; mi az, amit üzennél még az olvasóknak?

-A gyász fájdalmát semmi nem szünteti meg, ezt fontos tudni. Mégis az a lehetőség, hogy pár szót kaphatunk a lélektől, enyhítheti a kínt. De ennek is kell határt szabni, épp úgy, mint a tanácsadásnak. Nem lehet napi szinten hívni a lelket, hogy mondjon valami újat. Legyünk magunk és a lélek felé is tisztelettel! Fontos kérés! Ha valaki jelzi, hogy kéri a közvetítést, lehetőleg ne gondolja meg magát időközben, mert addigra a lélek már készülődik. Így nagyon kellemetlen, ha vissza kell küldeni, egy hirtelen jött döntés miatt. Legyünk megfontoltak ebben! Ami pedig az én részemet illeti, tudomásul veszem, hogy vannak határaim, hiányosságaim, épp ezért sosem olvashattátok a tökéletesség szót az oldalamon. Már nem is célom mindenkinek megfelelni. Viszont, akik megtisztelve a bizalmukkal hozzám fordulnak, nekik igyekszem az általam nyújtható legmagasabb szinten a segítséget megadni. Minden információt a weboldalon találtok, regisztráció után. www.anyssa.gportal.hu

 – – – 

Részlet Anyssa egyik médiumi közvetítéséből (2017. július):

“Bencére (dédunokája) azt mondja, hogy olyan okos nagy már! Azt mondja, érdekelni fogja mindig az, amit az anyukája csinál, (ezotéria) de egy új irány felé fog elköteleződni. Vonat az hogy jön ide? Nem tudom, de kapcsolja Bencéhez a vonatot. (Bence kiskora óta vonzódik a vonatokhoz, nagypapája is vasutas volt).  …a sulit úgy mutatják, hogy ha befejezi, akkor valahogy nagy város felé kéne vennie az irányt továbbtanulási célzattal. Folyamatosan azt jelzik neki, hogy irányító szerepet kell betölteni, mint vezető, vagy tanító vagy valami ilyen, tehát nem állhat be a szürkeség sorába, és nem lehet alkalmazott. Ő neki jelzik,hogy kimagasló a tudása, csak ne hagyja el magát, ne kezdjen lusta lenni. És hobbiként a régészet, az ásványok stb lesz az érdeklődés középpontja.

 Tüdejét mutatja, azzal volt valami gond? …meg a légzését, jó, a kettő összefügg, de kiemeli külön a légcsövet. (igen)

Azt is mondja, hogy Bence több dolgot lát, mint amit elmond. Sok mindent természetesnek vesz. (ez után a beszélgetés után kezdett mesélni a látomásairól és egyre többször mondja ki hangosan is a megérzéseit, ma már tökéletesen bízik ezekben)
Azt mondja, lesz még költözés az életedben, de valami érdekeset mond, hogy a párod a számokhoz kötődik. (számmisztika)
Azt mondja, akkor fogod a párod közel tudni, ha lehiggadtál, ha nyugodt időszakban leszel. Azt mondja, jövő nyárra sok minden kézzel foghatóvá válik, ami most még csak tervnek tűnik. Azt mondja, pihenj, szedd össze magad energetikailag, logikailag, minden szinten, és úgy tudod megmozgatni a partnered energiáját. Azt mondja, hogy még mindig túl sok stressz, teher van a hátadon, túl nagy behatás, sokat csendesedtél az utóbbi időben, de még van zaj.
 Milyen érdekesen fogalmaz ő is, mint mindegyik lélek, véletlen sem az én szavaimmal 🙂
 Szedett ő gyógyszert valamire? Gyomorra talán? …
Valamiben nem volt megjelenítve a neve? …úgy mutatja, mintha egy emlék őrizné a nevét, vagy valamijét… és ez ilyen kézi dolog, vagy ezt is másképp kell érteni, de nem tudom, hogyan .. (egy kiskanál, benne a neve)
 Anyukád felé virágot mutat, hála jele. Olyat mond, hogy néha szó szót követett, nem volt mindig nagy az egyetértés, de közel volt a szívéhez. …
 Bal fülére nem volt nehezebb a hallás? (a háború ideje alatt egy gránát mellette robbant fel, a bal fülére elvesztette a hallását)
“Te vagy a legjobb” ezt így mondta, szó szerint jött át, azt mondja: “nem volt könnyű életem, de megérte”. (lányához szólt)
 Azt mondja, mondjam meg neked, hogy egy kislány még benne van a sorsodban.
Mondtam neki, hogy én ezt már mondtam neki korábban is, de ezen nevetett 😀 (sokadik üzenet, több forrásból jön már évek óta)
 Ezt nekem mondja viccesen megint: “zavarba ejtően sok mindent meghallasz” 😀
Anyukádnak azt mondja, ne zárja össze az energiáit, merjen ő is nagyot lépni, hisz volt már erre példa. A szabadságot, a merészséget kell megélnie, ha lekorlátozza ezt, rabsággá alakul.
… legyen merész, nem tudom, de bátorságra inti…
Anyukád ír? Vagy benne van ez, hogy írna? Valamit? Mert azt mondja a lélek, hogy írja ki magából a dolgokat, ezért kérdeztem… (soha nem beszéltünk erről, ezt még velem sem osztotta meg, itt derült ki, hogy van hívása és hajlama az írásra)
Vannak rejtett gondolatai, amiket sosem tett ki, mert azt gondolta, hogy nem lehet, nem szabad..
…most nem tudom, hogy ez a jelen, vagy a jövőre vonatkozik, de azt mondja hogy egy nagyobb vár közelében laksz…
..Azt mondta, a vártnál is jobb dolgok történnek majd, csak te okozhatsz kavarodást, mert nem bízol magadban eléggé, ezt kell még gyógyítani. (kavarodás azóta kipipálva 🙂 ) “
  • AJÁNLÓ:
     Anyssa – www.anyssa.gportal.hu 

    Facebook oldal: Anyssa – ezoterikus tanácsadó oldala

 Nagy köszönet Annának, hogy ismét gondolt rám, és megadta a lehetőséget arra, hogy meséljek az új lehetőségről. 🙂