Honnan tudhatod, hogy minek van ideje?

Honnan tudhatod, hogy minek van ideje?

20200816_153411

Az idő minőségének tisztánérzékelése a Szaturnuszhoz köthető képességünk. Mindenkiben ott van. ..és milyen érdekes, a határaink meghúzása is szaturnuszi erény…

.

Honnan tudhatod azt, hogy az életedben éppen minek van ideje? Asztrológai előrejelzések, útmutatások, tanácsadók és egyebek nélkül… honnan tudhatod, mi az irány, merre tovább, mi a valóság és merre tartanak a dolgok? Ez valójában nagyon egyszerű.
Kapcsolj ki minden külső impulzust. Egyszerűen válj le mindenről és mindenkiről. A ‘mindenről és mindenkiről’ azt jelenti, hogy mindenről és mindenkiről. Tényleg.
Kapcsolj ki mindent, némítsd el, hagyd kint, tartsd a saját határaidat. Csak magadra figyelj! Magától meg fog mutatkozni minden válasz, minden állapot, minden iránymutatás. Csak annyi kell, hogy kiszűrd a külső impulzusokat, mindent, ami nem te vagy, ami nem a te rezgésed, a te meglátásod, a te véleményed, a te saját gondolatod és érzésed. Amíg kész gondolatokat kapsz, nem fogod megtalálni ÖnMAGad. Kapcsolj és szűrj ki minden külső hatást, egészen addig, amíg egyszerűen el nem kezded érezni a saját, valódi érzéseidet. Utána már kapcsolódhatsz újra – de tartsd magad továbbra is ahhoz, amit egyértelműen érzel és tudsz! Ne gondolatokat várj – egyszerű érzéseket és állapotok üzennek minderről.

Zentai Anna