Hétvégi üzenetek – 2021. június 26. szombat – 27. vasárnap

Fotó: Saját

A Hold fogyatkozni kezdett, mostantól az elengedések, a méregtelenítés ideje van, ehhez járul hozzá a hétvégén az is, hogy Holdunk a Vízöntő jegyében halad, így a tisztulást, a tisztázásokat, a megszabadulást segíti.

Vasárnap a Hold bekapcsolódik a Szaturnusz-Uránusz teremtő aspektusába, így a már zajló, nagy karmatisztító, felszabadító folyamatokat a lelkiség, az érzések erejével telíti! Ez a folyamat gondoskodik arról, hogy sok eddig teherként cipelt, nehéz terhet letegyünk, felszabadítsuk magunkat évtizedes (vagy régebbi) önszabotázsok, hitrendszerek alól, hogy lecserélődjenek és megújuljanak azok a dolgok, amelyek már elavultak, amelyeket használunk és működtetünk, legyenek ezek szellemi ideák, vagy tárgyi dolgok. Most egyszerre érezhetjük a lélekjelenlét mágikus élményét, megélhetjük a jelen pillanatot a maga varázsában, szentségében – és ugyanakkor ez indíthat el más, új utakon, történhetnek hirtelen, váratlan, meglepő élmények is. Az érzések megenedése önmagunknak rendkívül fontos! Figyeljük meg, hogyan akar rávenni az Univerzum, milyen meglepetéseket ad, hogy megnyissuk végre a szívünket! Kitisztíthatjuk a régi fájdalmakat, hogy beengedhessük az új minőségeket. Legyünk nyitottak a másfajta nézőpontokra, a tágabb lehetőségekre!

A Nap a Rák jelében járva továbbra is a belső otthonteremtés napjairól üzen, az önazonosság kimunkálása zajlik, meghatározva azt, kik is vagyunk valójában. Nagyon fontos most, hogy mit fogadunk be és mit nem, hogy csak arra mondjunk igent, ami a szívünk szerint való! A Nap mögött az Ikrek csillagkép üzenete, hogy életünk polaritásaira rálátva most észrevehetjük, érezhetjük, mi jelenti az isteni minőséget és mi a földi, múlandó oldal. A saját isteni önvalónkkal, magasabbrendű énünkkel együttműködve járhatjuk igazán teljességgel a földi utat! A különbözőségek összefogása és együttműködése időszerű.

Részlet a II. harmadéves útmutatóból:

“26-án a Vénusz együttáll az Egyszarvú csillagkép legfényesebb csillagával, így a legmagasabb szintű szereteten át vagyunk most nézni és érzékelni kapcsolatainkat (és önmagunkat is)! Az egységben látás, a tisztánlátás ideje ez. A Nap a Tejat Posterior csillaggal együttállásban a sarkunkra állás idejét, avagy sarkalatos tettekre való inspirációt idéz. Merjünk kiállni önmagunkért, lelkünk igaz akaratáért! A Mars a Déli Szamár csillagát érintve halad, most is a táplálás, növelés, a kitartás, bölcsesség erejét árasztja ránk.
27-én a Merkúr ismét eléri a Rigel csillagot – szellemi elindulásban, spirituális útra lépésben, beszélgetések elindulásában, vagy beszélgetések általi belső elindulásban mind megnyilvánulhat.
28-án a Vénusz a Tegmine csillaggal áll együtt. A menedék, a védelem ereje vetül ránk, amelyet most a női minőség képvisel. Művészeti alkotások védelméről, szerelmünk védelméről is most érdemes gondoskodni. “

Zentai Anna

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést fel lehet tenni privát levélben (e-mail cím a Kapcsolat linken található).

A 2021-es év második harmadévére szóló, részletes asztrozófiai útmutató továbbra is megrendelhető 3000.- értékben – astro.spirit.szervezes@gmail.com