Hétvégi csillagüzenetek – 2024. február 10. szombat – 11. vasárnap

A Nap a Bak és a Vízöntő csillagképek átfedésénél jár, így üzeni, hogy ideje van a vállalt munkáink aktív végzésének, feladataink teljesítésének, ha pedig tesszük a dolgunkat, akkor könnyebbség, szabadság, tisztulás vár. A Hold is a Vízöntő lelket megtisztító-megnyitó csillagsugaraiban fürdik ezen a hétvégén.

Szombaton a Merkúr és a Jupiter kvadrát fényszöge gondoskodik a tudás anyagba öntéséről, a megértés teremtő erejéről. Gyorsan átlátjuk most a helyzeteket, szavaink alázattal és tisztító erővel bírnak. A tiszta közlések és az előrelátó, szeretetteljes, bölcs hozzáállás fontos lehet. Tisztázó beszélgetéseket érdemes a biztos tudás tudatában végezni. Fontos lehet a jövő tervezése, vágyaink és céljaink alakítása, megbeszélése, tisztázása. Ha már tudja a szívünk, merre visz az út, bátran alakítsuk eszerint a gyakorlati körülményeket!

Vasárnap a Nap eléri a Nashira csillagot, a Bak halfarkánál. Itt már az az állapot jelenik meg, amikor tudjuk, mi a szívünk hívása, mit szeretnénk megvalósítani és már ideje jött, hogy tegyük is a dolgunkat, éljük a tudást, haladjunk a hívásaink, hívatásaink jegyében. A megálmodott és megvágyott dolgok és körülmények alakításán tevékenykedhetünk, ez pedig egyre tisztább, felszabadultabb állapotot teremt. Ha azt vesszük észre, hogy van még halogatott dolgunk, ne várjunk tovább, végezzük el!

Vasárnap hajnalban a Hold, a Szaturnusz és a Fomalhaut csillag együttállása ragyog ránk. A lélek elér a belső küszöböt, a határt, amelyen áthaladva másik dimenzióba érkezhet és még részletesebben, tisztábban érzékelhet, az álmokon át is. Stabilitást, az egység élményét és a bőség tudatát meríthetjük most álmainkból. Délelőtt a jövő építése aktuális, majd délután és este már visszatérő érzésekkel, élményekkel találkozhatunk, hogy a jelenben megteremthessük az egységet. Este kitűnő ötleteink, sugallataink érkezhetnek, ekkor érdemes a még megoldatlan helyzetek megoldására hangolódni, meglehet, hogy meg is találhatjuk ezeket! Lelkünk most felszabadul, szárnyakat kap és nyitott az új élményekre.

Zentai Anna

Kép: Pinterest