Hétvégi csillagüzenetek – 2021. február 28.

Hétvégi csillagüzenetek – 2021. február 28. 

20210221_161440

Február végére a Vénusz bolygó, a termékenység, harmónia, szépség és nőiség planétája igazán méltó helyet foglal el az égbolton: együttáll a Déli Hal és a Vízöntő csillagképek legragyogóbb csillagaival! A Fomalhaut csillag a Világ egyik tartóoszlopaként az Egység és Bőség fényét ragyogja. Emlékeztet bennünket arra, hogy mindannyian a nagy Egy fényszikrái vagyunk, hogy eleve bőségben élünk – ahogyan az ébredező természet, a madárdaltól zsongó erdők, a földből kibújó számlálhatatlan új hajtás is emlékeztet most erre az eleve természetből fakadó, csodálatos bőségre. A Fomalhaut csillagtere ugyanakkor mélységes harmóniát, finomságot, lágyságot és megvalósuló álmokat ígér. A Sadalmelik csillag emellett a tisztaság erejét, a megtisztulás egyik tetőfokát, a felszabadító erőket ontja ránk. A kozmikus egység és harmónia állapota érzékelhető általa, hiszen az Égi Egyenlítő csillaga ő! A magasba törő csillag-fény-víz-sugár legtetején ragyogva, tiszta sugallatokkal, szabadságot hozó erőkkel lát el. Az itt elhaladó Vénusz most ragyogóan tiszta szépséget, termékenységet, művészi alkotó erőt ajándékoz számunkra. Megélhető a ragyogó nőiesség, a kapcsolati minták megtisztítása, a női szervek gyógyítása, a bennünk élő ősbizalom megtalálása és megerősítése.

Vasárnap egy másik áldásos kozmikus erő is érezteti jelenlétét: a Hold, a Mars és a Plútó hármas összefogásával egy nagy, égi háromszög alakul ki az égen! Egész nap, de főként déltől kora estig fogjuk ezt érezni. Föld-elemű jelekben áll fel ez a háromszög, így az élővé, működővé tétel, az anyagba hozás, kézzel fogható megvalósítás és a biztonság-biztosság minőségei felé inspirál bennünket. Egyik csúcsán a szűz Hold a lélek és az otthonunk, életterünk rendbetételét, azon való apró-cseprő szorgos munkálatokat üzeni. Másik csúcsán a bika Mars a régi helyzetből való kitörés általi új kezdetet, erőt, fizikai erőt is, a szép és harmonikus, biztonságos, bizalommal teli dolgokra irányuló erőkifejtést hangsúlyozza. A harmadik csúcson pedig a bak Plútó által a régi, már lejárt rendszerek lassú, lépésről lépésre való, radikális, teljes megújítása jelenik meg. Sorsfeladata a teljes megújulásnak, vagy gyógyulásnak. E hármasság magasabb, kozmikus háttérüzenete az, hogy már képesek vagyunk ellépni a régitől, könnyebben változtatva indulunk az újnak, rendkívüli termékenységgel és lendülettel fogunk neki az új és lelkünket valójában hívó célok megvalósításának, valamint a most általánosságban is fontos üzenet: hogy itt az ideje élni, csinálni, működtetni mindazt, amit már tudunk, amit megtanultunk!

Zentai Anna

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen.

A 2021. első harmadévére, április 30-ig szóló, részletes asztrozófiai-asztrológiai útmutató folyamatosan rendelhető e-mailen keresztül, mától kedvezményesen, 2000.- értékben!