Hétvégi csillagüzenetek – 2021. augusztus 28. szombat – 29. vasárnap

Az Oroszlán csillagkép szívét elhagyó Nap, a feltétlen szeretettel töltekezve képviseli a bennünk rejlő erőt, mellyel bármely ösztönös megnyilvánuláson és idejétmúlt, méltatlan minőségen felül tudunk emelkedni!
A bolygók nagy része jelenleg az Oroszlán-Szűz csillagzatokat jelöli ki életünk aktuális illusztrációjaként. Életünk meséje így ezekben a napokban szól arról, hogy rálátva saját ösztönös működéseink mélyebb okaira, gyökereire, a bennünk valóban működő lelki és szellemi működésekre, már uralni vagyunk képesek önmagunkat, irányítani ezzel életünket, sorsunkat, feltétlen szeretettel tudunk önmagunk és mások felé is fordulni, minden más játszma helyett; ez a rálátó, felülemelkedni képes működés pedig befelé visz, új utakon indít el, önmagunkon dolgozva meglelni kívánjuk azt, ami valóban értékes, érdemes.
A szombati nap jelentős tetőpontja a most zajló változásoknak, a tudat ébredésével, tágulásával, a lélek kiszabadulásával, szárnyaló érzésekkel. Ideje most elengedni minden kényszert, korlátot, függést és ragaszkodást – lehet ez akár egyetlen, egyszerű, hétköznapi döntés is!
A vasárnapi nap a lélek számára eseménydúsabb, már az álmaink idején összekapcsolódunk lelki társainkkal, akikkel élénk lelki kommunikáció zajlik. Napközben a tisztítás, a szabadulás, az erősödés és a továbblépés újabb fázisait éljük.
A következő kiemelt energetikai tetőpont szeptember 2 lesz, amikor a Mars együttállásba kerül az Oroszlán nemző részének fényes csillagával, a Denebolával és így kerül éppen szembe a mélylélek és tiszta érzések planétájával, a Neptunusszal. Az érzéseink nyílt, egyenes kifejezése most fontos tapasztalásokat ad. Erőteljes élmények, impulzusok érik e napokban a lelkünket, mélyre hatóak, amelyek segítenek, hogy a múltban gyökerező helyzetek megoldódjanak, letegyünk szenvedésprogramokat, elvágjunk függéseket, megszabadulva a megfelelési kényszerektől, igazán önmagunkra találjunk. A lélek mélyéből, képzelőerőnk gazdag tárházából merítve most csodálatos és varázslatos alkotások születhetnek művészi téren és munkánkban egyaránt!

Az égitestek mai (08.27.) helyzete:
Nap – Oroszlán csillagkép teste
Hold – a Cet csillagkép fejéhez közelít (a hétvége így kiemelten alkalmas meditációra, elvonulásra!)
Merkúr – Szűz csillagkép, Arató Szűz, múltból elrugaszkodó, elinduló rész
Vénusz – Szűz csillagkép, Arató Szűz, jövőbe-előre lépő rész
Mars – Oroszlán csillagkép, nemző rész
Jupiter – Vízöntő csillagkép, múltat tisztító hullám
Szaturnusz – Bak csillagkép teste
Uránusz – Kos csillagkép
Neptunusz – Halak csillagkép, visszaúszó hal
Plútó – Nyilas csillagkép vége, Tejút-erőket lehozó része

Zentai Anna

Kép: Pinterest