Három a magyar igazság! – avagy a Triangulum csillagkép üzenete

Három a magyar igazság! – avagy a Triangulum csillagkép üzenete

seasky p org

Az Uránusz most sokáig, illetve a Mars is kis ideig a Triangulum csillagkép alatt jár. Az Uránusz a tudattágítás ereje, ami tisztulást, teherletételt, felszabadulást hoz, így az ide vonatkozó megéléseket éljük most meg a Triangulum fényüzenetein keresztül.

A Triangulum által a HÁRMASSÁG jelenik meg életünkben! Nem véletlen a közmondás: “három a magyar igazság!” Ez egy univerzális teremtő elv! Itt nem olyan dolgokról van szó, amire tudatosan ráhatásunk van, hanem olyasmiről, ami eleve, természetszerűen adott. Szakrális-egyetemes-kozmikus működés. Én az ide irányuló üzeneteket eddig főként olyan megélésekben fedeztem fel, amikor háromszor kellett megtörténnie valaminek, hogy az általa érkező, beavató tapasztalás és érzés átégesse az egó burkait. A legnagyobb önhazugságok, téves hitrendszerek sem maradnak életben, amikor már harmadszorra jön a teremtés által, az élet által olyan beavatás, olyan élmény, olyan impulzus, ami kilendít belőle. Ez a hármasság lehet a test-lélek-szellem, vagy az anya-apa-gyermek, vagy az Atya(Anya)-Fiú(Lány)-Szentlélek hármasa is.

Népmeséink ősi bölcsességeket hordoznak, finomított köntösben, de ott sem véletlen, hogy a három királyfi közül sem az elsőnek, sem a másodiknak nem sikerül végigvinnie küldetését, ám a harmadik, a legkisebbik királyfi győztesen kerül ki a feladatból! Valójában mindhárom királyfi mi magunk vagyunk…

Aki nem hiszi, járjon utána…

Zentai Anna

Kép: Pinterest

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen.

A 2021. első harmadévére szóló, részletes asztrozófiai-asztrológiai útmutató folyamatosan rendelhető 3000.- értékben, e-mailen keresztül.