Ha elveszítetted a lehetőséget…. biztos, hogy elveszítetted? ..vagy…?

kulcs

Ne azt nézd, hogy mi nincs, vagy mi szűnik meg!
Arra légy nyitott, hogy meglásd, milyen új lehetőség nyílik most meg ezzel! A világ állandósága, hogy változik – de semminek a helye nem marad üresen! A változás = szintlépés!
Amire a tudati fókuszt irányítod, azt gyarapítod. Ha figyelmedet a problémára szűkíted, akkor a problémát generálod. A megoldás pedig már ott van! Ha megnyitod az elméd és a szíved, ha egyszerűen csak tudatosítod, hogy százszorta jobb lehetőség akar rád találni, akkor utat engedsz neki!
Ne a korlátokat generáld – hanem a tágabb lehetőségek gondolatát! Mi van, ha csak azért nem jött még, mert el sem tudtad képzelni eddig, hogy annál is jobb lehet, mint amit eddig gondolni tudtál és ha elengeded a feszültséget és éled a belső békét és nyugalmat, akkor egyszerűen rádtalál, magától, akkor, amikor nem is számítasz rá? Egyszerűen utat talál hozzád, de csak akkor, ha abbahagyod a szorongást és aggódást, a kételkedést, mert ezek miatt nem láttad meg eddig. Csak élj, létezz, a szívedből, vedd észre a szépséget, éld a békét és a nyugalmat!
ZA.
Kép: Pinterest