Értékes kapcsolatok, térkészítés a jövőnek – 2022. október 13.-14.

A Nap és a Vénusz együttállása a Mérleg jelében, a Szűz csillagkép mélybe lépő, jövő irányába tartó részénél a felemelkedés tüzének fényszögében kapcsolódik a Szaturnusszal, aki most a Bak-Vízöntő csillagképek átfedésénél, a múltból még ittmaradt dolgok kitisztítását üzeni. Minél önállóbban irányítjuk életünket, minél inkább beleállunk önnön középpontunkba és választjuk saját döntéseinket a megfelelés helyett, annál inkább tapasztaljuk az egyensúlyt, a harmóniát, a könnyedséget életünkben és kapcsolatainkban. Lépéseket tehetünk most egy szebb jövőért, tisztázhatjuk a múltat, ráláthatunk saját igazi vágyainkra és a párkapcsolatok működésére is. Ezen tudás birtokában már nem kérdés, hogyan tovább!

CSÜTÖRTÖKÖN a Hold elhalad a Pleiadok csillaghalmaznál, így álmaink most rendkívüli teremtő erővel bírnak és az önmagunkban generált érzelmek is, főként a reggeli-délelőtti órákban! Érzésből alkotunk, teremtünk, egyben rá is érzékelhetünk a múlt igazságaira és összefüggéseire is. A lélek bölcsessége, amint megérkezik, még jobban megnyílik a szívünk.

Napközben érdemes hangot adni érzéseinknek, kifejezni azt, ami bennünk él. Ha tudjuk már, mi a lelkünk célja, a szívbéli vágyunk, akkor ez ösztönözhet arra, hogy ellépjünk attól, ami idejétmúlt és megbeszéljük társunkkal, ami fontos. Az ikrek Hold által mindkét oldalra rá tudunk érezni, így nem ítélkezünk.

PÉNTEKEN reggel egzakt a Vénusz-Szaturnusz trigon – ősbizalom és határozottság, nő és bölcs öreg, termékenység és érettség, harmónia és céltudatosság, élvezet és fegyelem, szépség és fókuszáltság most mind kapcsolódhatnak egymáshoz, méghozzá emelő, inspiráló minőségben. Emberi kapcsolataink levizsgáznak, az adott helyzeteink átlátásával. Párkapcsolatokban kiderül, mi életképes és mi nem, mi az, ami időtálló és mi képviseli a tökéletességet. Egyfajta beérés, éretté válás mutatkozik most kapcsolati téren, az eddigi tapasztalatok által és ha megvan hozzá a kellő önbizalom, határozottság, magabiztosság, akkor ez a gyakorlatban is működni tud. Azokban a kapcsolatokban, amelyek valóban a fényt képviselik, most sok igazi örömöt és tartósságot élhetünk meg. Azokban pedig, amelyekről már kiderült, hogy nem életképesek, megválhatunk, de tehetjük mindezt jó szívvel, békével. Az esti órák különösen szép pillanatokat hozhatnak, a családi harmónia, a lélek fényének győzelme, a jelenlét szentsége, az érzelmek ereje és kifejezése, a nőiségben és szerelemben való kiteljesedettség megélése, lehetőségei vannak ezekben az órákban…

Továbbra is nagyon fontos üzenet és átszövi mindennapjainkat, hogy ha bármit nehézségnek, feszültségnek, túl soknak érzünk – akkor keressük a kikönnyülést és lazaság állapotát és lehetőségét! Ne kifogásokat keressünk arra, hogy miért nem lehet meglépni valamit, dönteni valami mellett – erősítsük meg hitünket és engedjünk a szívünk vezettetésének!

Zentai Anna

Kép: liveinternet.ru