Előre is, hátra is! – Vénusz-Plútó-Mars együttállás

A Vénusz, a Plútó és a Mars most áll együtt a Vízöntő jegyében, a Bak csillagkép feje és a szárnyaló Sas csillagzat alatt.

Mit élünk most meg? Mit teremtünk?

Radikálisan átalakuló kapcsolati mintázatokat, gyökeres megújulást a férfi-nő kapcsolatokban, a férfi és női működésekben. Hatalmas teremtő erőket, motivációt egy termékenyebb, harmonikusabb, szebb életre. Nyitottan az újra, a másra, a különlegesre, a szokatlanra, elfogadni a kiszámíthatatlanságot, megerősítve a belső bizalmat, önbizalmat és ősbizalmat.

Ez a szép és erőteljes stellium a Bak csillagkép múltba néző fejénél jár most, abban a szakaszban, ahol visszatekintve a múltba, látjuk a szívünk szerinti, igaz, isteni minőséget. Nem véletlen, ha ez az élmény átütő módon jelenik meg ezekben a hetekben bármikor! Az együttállást zodiákus jegy szerint az Uránusz uralja, ami a rendszer teljes átlátásáról, megértéséről szól és ez által arról az élményről, amikor felismerjük: nincsenek is korlátok, szabadok vagyunk! Ez szellemi felfedezés. Talán olyan dolgokban, amelyekről eddig azt hittük, nem lehetséges, nem jár nekünk, biztosan, vagy soha nem történik meg… most mégis itt van. Az Uránusz ugyanakkor a Kos csillagkép alatt jár, aki szintén a Tejútra néz, ám az ő számára a Tejút még a jövő, hiszen előtte van! Vagyis mindezeken a megéléseken szellemi értelemben a jövőbe tekintés uralkodik, az a fajta előrelátás, amikor már érezzük, hogy merre, hova hív a szívünk, amikor vágy és motiváció születik a lélekben! Ehhez a Kos adja a Fény választásának erejét! Vagyis ahhoz, hogy majd elérjük azt, amit szeretnénk, rendkívül fontos a fényes, pozitív gondolatok, szándékok, motivációk választása! A nagy együttállást uraló Uránusz által így gyakorlatilag most nagyon fontossá válik, hogy ha már tudjuk, hogy mi az igazán szívünk szerinti, számunkra méltó, értékes életminőség, amiben élni szeretnénk (akár a kapcsolatainkban, akár önbecsülésünket, vagy hívatásunkat tekintve), akkor most válasszuk a felemelő, erőt adó, fényes, pozitív, örömteli, bátor, a lelkünket valójában hívó érzéseket és gondolatokat!

Azok az új szellemi minőségek, az eddigieknél tágasabb, különlegesebb, mindenre választ adó gondolatok, eszmék, amelyekre már rátaláltunk, illetve most rátalálunk, ezek segítenek megújítani kapcsolatrendszereinket. Azt, ahogyan a kapcsolatainkat kezeljük, éljük. Kiemelt most mindebben az önbizalom és az önérdekérvényesítés képességeinek megfelelő működtetése, a szeretet nyílt kimutatásában való képességünk fejlődése, az egészséges és megfelelő kötődésre való készség.

Attól függően, hogy az egyéni utunkon hol tartunk, mást és mást élünk most meg ezen energiák által. Tehát az, hogy mi történik velünk, nem a bolygóktól függ!!! Hanem attól, hogy mi magunk hogy állunk önmagunk kimunkálásában, kibontakoztatásában. Aki még sok fájdalmat, idegen mintát vagy feldolgozatlan élményt cipel magában, nehezebben élheti meg azt, hogy feljönnek a megoldandó minőségek, de ha elkezd ezekkel dolgozni és tisztítja a tudatalatti részeit, ha nyit új eszmékre és gyógyítja a lelkét, akkor ez egyre könnyebb és oldottabb lesz, ez által pedig a kapcsolati konfliktusok is megoldódnak. Akik ezt már teszik, nagyon sok tisztító, feloldó erőt meríthetnek most az egyre szabadabban megélt mindennapokhoz és nagy felismerésekben lehet részük! Akik már megtették, azoknak csendesen simulhat a hétköznapokba az új élmény, ám mégis hirtelen és váratlan módon kaphatnak olyan könnyedséget, új ajándékokat, lehetőségeket, amelyek tovább emelik a lelküket, vagy életszínvonalukat. Nincs egyetlen út, nagyon sokfélék vagyunk, ezt fontos szem előtt tartani. Illetve azt is, hogy ez a mostani folyamat valójában még nem az új minőség eljövetele (új dolgok ettől még érkezhetnek életünkbe), hanem egy nagyobb folyamat aktuális szakaszában egy tisztulás-tisztítás, szellemi tértágítás ideje van és a mostani választásaink, döntéseink, vibrációink és működésünk jegyében fog hamarosan lezárulni ez a nagyobb folyamat és a tavaszi napéjegyenlőségtől kezdve, tavasszal indulnak majd el igazán az újnak mondható minőségek!

Zentai Anna

Kép: Pinterest