…csak a Szeretet

azori

Tegnap álmot láttam.

Pontosan ugyanígy, mint ezen a képen, egy oroszlánnal néztem szembe. Fenséges volt és nagyszerű.

A csillagképek között az Oroszlán az, akinek egyetlen csillaga érintkezik a Cselekvések Útjával: ez a szíve.

Az ő fényüzenete, hogy mindenből, amit magunkban megélünk, egyetlen dolgot érdemes kivinni a világba: a szeretetet.

Néha úgy szeretném elmondani, milyen nehéz egyedül élni azzal a tudattal, hogy mással vagy, pedig ide tartozol… volt, hogy szemedre vetettem volna azt a fájdalmat, amit a tehetetlenséged okoz… De nem tehetem meg Veled.

A fájdalom, az eltaszítottság érzése az enyém.

A Tiéd csak a Szeretet lehet!!!

Különben is, ezek csak ritka pillanatok… az Idő nagy része így is a boldogság, hogy létezel, hogy vagy valahol és lélekben már velem vagy.

A Szívemnek legkedvesebb Te vagy, hát éppen ezért nem kaphatsz mást, csak azt, ami emel és fényesít, ami jó érzést okoz neked! Mert ezt érdemled! A legjobbat, a legtöbbet, a legszebbet! Mert megóvnálak én is mindentől és mindenkitől, ha tehetném, ami és aki fájdalmat okozna neked… attól is, aki gúnyosan kinevet és nem becsül Téged Annak, Ami és Aki vagy!

Tudom, hogy többször indultál már felém, de mindig visszafordultál valamiért. Tudom, hogy még nincs elég bátorságod, hogy ez a helyzet most kényelmes neked. Megértelek.

Mondanám, hogy végtelen a türelmem… De néha nehéz… és nem a mérhetetlen fájdalom a nehéz, mert boldog vagyok már attól, hogy vagy nekem. A mérhetetlen szerelem sokkal nehezebb!

Mert annyi, de annyi bennem a szeretet és a vágy! …és nincs senki más, akivel ezt megoszthatom, hiszen ezt az űrt csak Te töltheted be.

Mert Te vagy egyedül, itt a Szívemben.

Mert mindig Te voltál,

Te Vagy

és Te leszel.

Örökkön örökké.