Beindul a szabadulás! 2023. január 11. szerda – 12. csütörtök

Csütörtökön a Vénusz megérkezik a Tisztító Angyal csillagképébe, a Vízöntőbe! Szerdán már érezhető, e naptól viszont egyértelműen megindul az a felszabadító, tisztító áramlat, amely a múlt terheinek letételét, a már kinőtt eszméink és kapcsolatainktól való szabadulást segíti!

Lendületet ad csütörtök estétől a Mars is, aki most fordul direkt irányba és kezd el haladni a karma kerekét jelképező Napúton, most már a Tejút felé, az isteni minőség felé. Nem érdemes türelmetlenkedni – ha életünkben van egy kis megállás, csend, akkor élvezzük ki, legyünk jelen annak, ami éppen van, ne akarjunk máskor és másban lenni – lesz még szükség az erőnkre bőven, felpörögnek még a dolgaink, most veszünk éppen lendületet ezekhez! Mindennek rendje van a világban – engedjük meg, fogadjuk el és higgyük el, hogy csak a legjobb történik, ami történhet, a kellő időben és módon!

Szerdán erősítsük meg magunk felé a feltétlen szeretetet, dobjuk ki az elvárásokat, megítéléseket és hangolódjunk az öröm, a szeretet megélésére! Ez a nap kedvez a beszélgetéseknek, a már megtudott dolgok, ismeretek továbbadásának.

Csütörtökön kreatív, teremtő erőinket és lelki inspirációinkat együttesen kihasználhatjuk. Most új dolgokat tudunk teremteni, régi vágyak, tehetség, képzelet, érzékelés által. Megérzéseink támogatják cselekvéseinket. Az önismeretben elmélyülők számára különösen kedvező napok jönnek, tiszta és mély, előre mutató felismerésekkel, szép és gyengéd érzelmekkel.

Zentai Anna

Fotó: Henriett Kiss Photography