Az igazság felszabadít! – avagy a vízöntő Jupiter és egyéb üzenetek

Az igazság felszabadít! – avagy a vízöntő Jupiter és egyéb üzenetek

angylány

Van egy alapvető természeti működés, amelyet első lépésben tisztába kell tennünk: nem a bolygók határozzák meg azt, hogy mi lesz velünk, hanem van egy adott kozmikus zene, rezgés, amellyel harmóniában működünk (‘amint fent úgy lent, amint kint úgy bent’), de ha elhangoljuk magunkat attól a magasabb frekvenciától, amely az isteni minőség és “lehangolódunk” illetve engedjük, hogy lehangoljanak bennünket, akkor HAMISAN fog szólni az életünk!!! Az tehát, hogy a velünk történő dolgokat hogyan éljük meg, hogy kellemes-e vagy nem, ami történik – az a saját teremtéseink és működéseink függvénye és soha nem kívülről jövő dolog! Végeredménye annak, amit eddig előkészítettünk, amire eddig hangoltuk magunkat.

Mindezért tehát csak rajtunk múlik és nem külső dolgokon, hogy mi magunk igaz vagy hamis életet élünk-e! Ezen az igazságon pedig a lélek igazságát kell érteni. A Jupiter bolygó az, aki az igazság rezgését képviseli. Jelenleg a Vízöntő zodiákus jelében jár, a tisztaság jelében. Vagyis a tiszta igazság minősége nem véletlenül kerül elő és hangsúlyosodik ezekben a hónapokban! A visszaúszó hal csillagai és annak fonalának csillagai alatt haladó égitestek pedig a múltból visszaköszönő minőségekről üzennek, amelyek most végre meg tudnak tisztulni az igazság, az őszinteség által!

Az égi hangverseny, a zene rezgése mindig adott. A lélek a kotta, mely szerint rezgetünk, az elme a karmester, aki irányít, a test csak lejátssza, amit az elme mond, a lélek élvezi (vagy nem) a végeredményt.

Akik ebben most hosszú ideig részt vesznek: a vízöntő Jupiter = tiszta igazság, a vízöntő Szaturnusz = a tisztítás sorsfeladat, illetve a határhúzás felszabadít. Lehet választani – melyik legyen, mit akarunk? Az, hogy az igazság felszabadítson, vagy azt, hogy a hamisság beszűkítsen? Azt, hogy merünk tisztázni és SZABADON tesszük, mondjuk, éljük azt, amiről tudjuk, hogy a szívünk szerint az a helyes, vagy hagyjuk és engedjük, hogy mások eszméi bekorlátozzanak és beszűkítsenek? Szabad választás van! (Mindez természetesen az EGYÉNRE vonatkozik – hogy a kollektívban mi nyilvánul meg, az azon fog múlni, hogy minél több egyén érjen el erre a szabad, tiszta rezgésre és akkor majd a kollektívben is ez fog tükröződni. Magunkon kell tehát dolgoznunk azért, hogy mindannyiunknak jó legyen.)

Nem véletlenül kerülnek elő most múltbéli, eddig tisztázatlan, felderítetlen dolgok. Ha mélyebbre ásunk és kutatni kezdünk, akkor megtalálhatjuk ezek múltját, gyökerét egyrészt önmagunkban, másrészt családfánkban is. Hiszen bármely sérülés, titok és megoldatlanság addig vándorol a családfán, a generációkon, amíg valaki megoldja azt! Vajon jót akarunk önmagunknak? Jót akarunk a gyermekeinknek? ..ha igen, akkor ideje megoldani ezeket. Vajon tovább akarjuk-e cipelni a lelkünket súlyosan nyomó terheket, amelyek idővel csak nagyobbak lesznek, vagy itt és most merünk beleállni a tisztázásba? A visszatérések azért jönnek, mert a Lélek, az isteni részünk tudja, hogy nem tudunk érdemben továbblépni az utunkon addig, amíg nincs minden tisztázva!

Az ikrek Mars jelenleg az őszinte, nyílt, egyenes beszélgetéseket támogatja, de mindig erőt adva és szeretettel! A halak Neptunusz a mély érzelmek megosztását, az együttérzést és a titkok felderítését, a bika Uránusz a tisztítások általi termékenyebbé, bizalmasabbá, harmonikusabbá válást. Minden adott, hogy ha magas szinten rezgünk, vagyis önazonosan, félelmek nélkül, őszintén, akkor könnyű szívvel lépjünk tovább!

Zentai Anna

Kép: Pinterest

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen.