Az Igazi kapcsolat…

Az igazi kapcsolat akkor vizsgázik le, amikor a másikat az egód elé tudod helyezni.

Amikor már nem az számít, hogy igazad legyen, hogy jobb legyél, hogy több legyél, hogy előnyöd származzon, hogy el legyen ismerve, amit gondolsz, hiszel, akarsz… nem az számít, hogy te meg legyél mentve, hogy neked sikerüljön, hogy te nyerj, hogy te, hogy te, hogy te… Hanem akkor, amikor helyzetbe kerülsz és megméretsz, amikor az egód megmérettetik – és ha ekkor tiszta a szeretet a szívedben, akkor képes vagy a másikat nem lehúzni, nem elnyomni, nem magad mögé helyezni, hanem elismerni.

De ennek előfeltétele van. Az előfeltétele az, hogy valójában A SZÍVEDET helyezed az egód elé!

Amikor TE IGAZZÁ VÁLSZ ÖNMAGADNAK!

Amikor már nem folysz bele játszmákba, nem hajlasz meg, nem inogsz meg, amikor vállalod… akár csendben, hangtalanul is, de egyértelműen és határozottan. Vállalod és éled azt, ami valójában a szívedben van. Nem játszol szerepet, nem mész alá a másiknak, nem mész alá a saját félelmeidnek, kényszereidnek sem.

Amikor a szívedet az egód elé helyezed – akkor és csak akkor vagy képes a szíved választottjait is – legyen az szerelem, barátság, vagy bárki és bármi – az egód elé helyezni.

<3

Most, amikor a Mérleg csillagkép alatt elhaladtak a bolygók, a szív már mérlegre került… de nincs vége! Jön az igazi beavatás, a Skorpió ideje, az Antares csillag fénytere, ahol az egónak meg kell halnia és a szívnek előtérbe lépnie!

Zentai Anna

Kép: Pinterest