Az erőd a tiéd!

Az erőd a tiéd!

tavasz

Ne engedd rabolni az energiáidat!!!

A mostani időszak egyik legfőbb tanítása, minden külső, fizikai történésen és állapoton keresztül az, hogy az energiánk, az életerőnk az egyik legdrágább kincsünk és ez csak a sajátunk, ne adjuk oda másnak, ne engedjük senkinek, hogy elrabolja, leszívja az erőnket és legyünk a saját életünk urai!
Minden ember energiából él, még ahhoz is energia kell, hogy a kezünket, vagy akár egyetlen ujjunkat megmozdítsuk és felemeljük (aki volt már olyan helyzetben, állapotban, hogy erre sem volt képes és meggyógyult belőle, az pontosan tudja, hogy mit jelent ez). Mindenhez erő kell, nem csak a munkához, de a reggeli felkeléshez, a kapcsolataink működtetéséhez, a mindennapi tevékenységeinkhez, még ahhoz is, hogy egy kanalat felemeljünk, egy szót kimondjunk, vagy egy szeretett társunkat megöleljünk… Ez az életerőnk, ami mindenkinek a rendelkezésére áll és mindenkinek a SAJÁT FORRÁSÁBÓL ered és a rendelkezésére áll.
..a sajátjából, bizony! Teljesen szükségtelen lenne, hogy bárki, vagy bármi elvegyen belőle, mert mindenkinek rendelkezésére áll a saját ereje. A jelenlegi időszakban egy olyan “külső veszély”nek titulált rezgés van jelen, amelynek éppen az a lényege, hogy az “energiaelszívás”ra jött létre és ez tartja életben, ahhoz tud kapcsolódni, aki ENGEDI az energiája elszívását! Akkor is, ha az illető jószívű és túl sokat ad másoknak, ha hagyja, hogy kiszákmányolják az erejét és akkor is, ha zsarnokként él másokon. Ha ezt átlátjuk, máris megértjük, hogy semmi nincs, ami kívülről fenyegetne, mert egyedül odabenn kellene rendet tenni.
Egy a lényeg: a tanítás mindebben az, hogy ne engedjük elrabolni a saját energiáinkat! Ne adjuk oda másnak, sem ingyen, sem ellenértékért! Az erőnk a sajátunk és senki és semmi nem jogosult arra, hogy a sajátja helyett a miénket használja!
Érdemes végiggondolni, de kíméletlenül őszintén önmagunkkal, hogy “én miben, hol, hogyan és kinek engedem, hogy rabolja az energiámat, a drága erőmet”? …vagy az időmet, mert az is energia. Kire, mire “pazarolom” a drága energiámat? Kinek vagy minek engedem, hogy meghatározza az életemet, holott azt SAJÁT MAGAMNAK KELL!
Aki egyetlen határozott döntéssel beleáll ÖNMAGÁBA és átveszi az irányítást élete felett, aki HATÁROKAT HÚZ maga köré, máris nyert! (Nem véletlenül mondjuk, hogy “egészséges határokat”.) Aki nem ad másnak energiát, mint egyedül önnön magának és azoknak az érzéseknek, gondolatoknak és tetteknek, amelyek nemes, jó érzésekkel töltik el, amelyekkel lelki összecsengése van, az eleve ERŐS ÉS VÉDETT minden külső, energiaszívó rezgéssel szemben. Ezt üzeni most többek között a vízöntő Szaturnusz is: a FELSZABADÍTÓ HATÁRHÚZÁS ideje van! (Ez természetesen jelentheti azt is, hogy segítünk, adunk másoknak, szívvel-lélekkel jelen vagyunk nekik, de csakis addig, amíg a másik nem a saját erőnkből akar táplálkozni és amíg nekünk jólesik és bennünket is feltölt! Ellenkező esetben már egyik félnek sem jó és építő.)
Ismerjük hát fel, akár egy adott, pillanatnyi, hétköznapi helyzetet tekintve, akár az egész életünkre vonatkozó fontos dolgokat tekintve, hogy kinek és mire pazaroljuk azt az energiát, amit másra szeretnénk! Ha határozottan döntést hozunk, határokat húzunk és beleállunk önmagunkba, ha magunk választjuk meg, hogy mivel és hogyan foglalkozzunk, hogyan teljenek a hétköznapjaink, akkor azt fogjuk tapasztalni, hogy elkezdjük nagyon hamar VISSZANYERNI AZ ERŐNKET és az egészségünk is, a lelki jóllétünk is nagyon rövid időn belül helyreáll!
Minden kifogás helytelen, a Teremtő nem rabszolgákat küldött a Földre, hanem gyarapodást, sokasodást élő, minden égi jót a Földre hozó, alkotó, teremtő, kreatív, zseniális, egyedi, különleges, önálló küldetéssel rendelkező FÉNYGYERMEKEIT – éljünk ehhez méltóan!
<3
Ide teszem az access terapeutámtól tanult, kicsit feltuningolt, régi jó energetikai tisztító-feltöltő módszert, ami minden kibillenés, bánat, elbizonytalanodás, enervált helyzetből kisegített már:
1. gyújts meg egy gyertyát
2. állj meg előtte, kis terpeszben
3. kezdd el a két kezeddel húzni az energiát az energiaközpontodba, kintről befelé (energiaközpont: 3 ujjal a köldök alatt, hölgyeknek a méh) és húzd lassan, folyamatosan
4. közben pedig jelentsd ki határozottan, hangos (!) szóval: “VISSZAVESZEM AZ ERŐMET! VISSZAVESZEM AZ ERŐMET ÉS BELEÁLLOK AZ ERŐMBE! ÉN VAGYOK A DOMINÁNS SZEMÉLYISÉG A SZÍVEMBEN, A TESTEMBEN, A LELKEMBEN, A TUDATOMBAN, AZ ENERGIATESTEMBEN, AZ AURÁMBAN!”
5. Mindezt addig ismételd, amíg érzed, hogy feltöltődsz. Érdemes minden egyes nap, pl. esténként lefekvés előtt megcsinálni!
ui: ez a módszer azonnali segítség szokott lenni akkor is, amikor bárki negatív energiát küldött, akarva-akaratlanul. Azonnal feloldja azt.
<3

Zentai Anna

Kép: Pinterest

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen.