Az elengedést támogató időszakok

Kép: Pinterest

Az elengedést kiemelten támogató időszakok a következők lesznek a közeljövőben:

(Kisebb volumenű, de felkészítő értékű lesz június 27. délutánja, dél és 16:15 között, amikor a vízöntő Hold az Uránusszal nyit kaput egy tiszta, szabad állapotra.)

JÚLIUS 4-ÉN és 8-ÁN jön majd két rendkívül erős csúcspont az elengedéshez! 4-én a Mars együttáll a Rák csillagkép ollójával, az Acubens csillaggal, 8-án pedig ugyanezt teszi a Vénusz is. Ráadásul éppen ezeken a napokon fényszögben állnak az Uránusszal, amely a tudattágító és ez által tisztító erők princípiuma és egyben az idei év egyik főszereplője, a felszabadulás és karmatisztulás elősegítője. Ez az időszak rendkívül nagy tisztulásokat, szabadulásokat, oldódásokat hoz! A 13-án együttálló női és férfi princípiumok, a Mars és a Vénusz e napokban még közelítenek egymáshoz és így egyesülnek az olló-csillag fényerejével, amely a ‘köldökzsinór elvágásának’ szimbolikáját ragyogja. Elengedhetjük a már fojtogató kötelékeket, feloldhatjuk a szorító kötéseket, elengedhetjük az ‘anyai kezeket’, önállóan a saját igaz utunkra léphetünk, ami nagyon kell ahhoz az önállósodási, sorsuralási folyamathoz, amelyről 2021 szól!

Zentai Anna

Kép: Pinterest

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést fel lehet tenni privát levélben (e-mail cím a Kapcsolat linken található).

A 2021-es év második harmadévére szóló, részletes asztrozófiai útmutató továbbra is megrendelhető 3000.- értékben – astro.spirit.szervezes@gmail.com