Asztrozófia tanfolyam 2023.

ÚJ ASZTROZÓFIA TANFOLYAM INDUL!

Kedves tanfolyam iránt érdeklődők!

Mindenkinek, aki komolyan érdeklődik egy asztrozófia tanfolyam elvégzése után, először is el szoktam mondani, hogy ennek a csodálatos tudománynak a jelenkori lehívója és tanítója Paksi Zoltán, akinél én magam is tanultam és akinél szebben talán senki nem mesél a csillagok világáról. Ő is indít tanfolyamot, amely egy 3+1 éves képzés és ezen a címen lehet ez ügyben érdeklődni: asztrozofia.paksi.zoltan@gmail.com

Ugyanakkor évről évre sokan jelzitek azt is, hogy kifejezetten hozzám érzitek a hívást, ezért én is lehetőséget adok arra, hogy érdemben átadjam mindazt a tudást, amellyel én is élek. A tanfolyam részletei alább találhatók.

Ami fontos: ez a tanfolyam személyes jelenlétet igényel! Csak élő, személyes képzés zajlik, online lehetőség most nem indul. A képzésen a részvétel fontos! Kérem, hogy csak az jelentkezzen, aki vállalja azt, hogy személyesen jelen lesz minden alkalmon. (Hiányzás csak nagyon indokolt helyzetben, maximum 2 alkalommal lehetséges a képzés során.) Havonta egy, teljes napot szentelünk a tanulmányoknak. Kérem, hogy aki belevág, ezekre a napokra mást ne tervezzen, legyen jelen teljesen, testileg-lelkileg-szellemileg! (Ha megvan a döntés, akkor minden úgy fog alakulni a fizikai síkban, hogy ez gondtalanul, könnyedén fog működni.)

A tanfolyam helyszíne: Tapolca, Tamási Áron Művelődési Központ

A tanfolyam ütemezése: havonta egy szombati nap – 10:00 órától 17:00 óráig

A tanfolyam 17 napból/alkalomból áll (2023. szeptemberétől 2025. márciusáig tart, július és augusztus nyári szünet.)

A teljes tanfolyam díja: 255.000.- amelyet havi részletekben lehet fizetni. A díjfizetés minden hónapban személyesen, a helyszínen, 15.000.-os részletekben történik. (Ha a tanfolyamot valaki megszakítja, akkor az addigi jelenléte egy következő évfolyamban, bárhol máshol megkezdett tanfolyamba is beleszámít!)

Jelentkezési határidő: 2023. augusztus 31.

A tanfolyam végén a résztvevők oklevelet kapnak, amely az asztrológiai-asztrozófiai alapképzés elvégzését tanúsítja (a tanfolyam hivatalosan bejegyzett nyilvántartási számmal rendelkezik). Oklevelet csak azok a résztvevők kapnak, akik minden egyes képzési napon jelen voltak és a szükséges anyagot biztosan elsajátították.

A tanfolyam elvégzéséhez semmilyen előképzettség nem szükséges.

A tanfolyam végére a résztvevők megtanulják a születési asztroszkóp képlet kiszámítását, bepontosítását, felrajzolását és elemzését, illetve az adott időre, időszakra szóló asztrozófiai előrejelzések, útmutatások elkészítését.

Figyelem! Évről évre rengetegen kívánják elvégezni a tanfolyamot, de nagyon kevesekből lesz ténylegesen asztrozófus. Ez a képzés nem asztrozófus képző, hanem egy tanfolyam! A szükséges elméleti hátteret tanuljuk, illetve azt mutatom meg, hogy “hogyan” kell csinálni – hogy ezt valaki végzi-e, csinálja-e és megszerzi benne a kellő gyakorlatot, az saját magán múlik. A tudás nem az iskolapadban szerezhető meg, hanem a való életben!

Jelentkezni lehet az astro.spirit.szervezes@gmail.com címen. (Más címen nem lehet jelentkezni, csak itt!)

A jelentkezéskor szükségesen megadandó adatok: a jelentkező teljes neve, telefonszáma, számlázási címe (e-mail címét látni fogom). (Számlát csak magánszemély részére állítok ki, Billingo rendszeren keresztül, e-mailben!) Más adatot a jelentkezésnél nem szükséges megadni, a képzés indulása előtt viszont, a képzési szerződések megkötéséhez kérni fogok egyéb adatokat is (ez csupán formaság, hogy a képzés hivatalosan működhessen.) A jelentkezők a további részleteket a nyár folyamán, legkésőbb augusztus elején fogják megkapni.

Tanfolyami napok 2023-ban:

szeptember 9.

október 7.

november 11.

december 9.

(…hamarosan érkezik a többi tanfolyami nap dátuma is)

TEMATIKA

  1. modul – Szeptember – A csillagbölcselet alapjai – asztrológia és asztrozófia, a csillagbölcselet történelme, a Naprendszer, főbb égi utak és jelölések, az évkör, a Zodiákus jelrendszer és az Ecliptica, őselemek, a teremtés törvényei.
  2. modul – Október – A teremtés elvei és az energetika – (SorsÁtíró nap – SorsÁtíró képzést végzetteknek nem kötelező) univerzális alapelvek, a tudat felépítése, a tudatalatti hatalma, a tükör törvénye, önálló önmunka, tudatalatti gátló hitrendszerek és önszabotáló mechanizmusok kioldása, illetve mélytudati programok átírása, a múlt élményeinek feldolgozása önállóan – meditációs módszer, oldás/átírás megtanulása.
  3. modul – November – A Napút csillagképei I. – Beavató meditáció által bebocsátás kérése a csillagbölcseleti útra, csillagképek jelképrendszere és mítoszaik, játék a zodiákus jelekkel.
  4. modul – December – A Napút csillagképei II. – Csillagképek jelképrendszere és mítoszaik.
  5. modul – Január – A születési képlet kiszámítása I. – Ismerkedés a születési képlettel, űrlap, jelek és jelek átmenetei, sorstengelyek, kvadránsok, életházak, életterületek.
  6. modul – Február – A születési képlet/asztroszkóp kiszámítása és felrajzolása II. – Szimbolika, égitestek, bolygók, holdcsomópontok, I. rész.
  7. modul – Március – A születési képlet/asztroszkóp kiszámítása és felrajzolása III. – Égitestek, bolygók, II. rész.
  8. modul – Április – A születési képlet/asztroszkóp kiszámítása és felrajzolása IV. – Bolygófényszögek, gyakorlás.
  9. modul – Május – A születési képlet/asztroszkóp kiszámítása és felrajzolása V. – Csillagképek berajzolása a képletbe, Equatoriális csillagképek, elemzés kezdete.
  10. modul – Június – Teljes képlet kiszámítása és felrajzolása, gyakorlás, látens fényszögek, bolygódirekciók számítása, születési idő pontosítása, élmények és események meghatározása a múltban, jelenben és jövőben.
  11. modul – Szeptember – Gyakorlás, tranzit állások számítása és vizsgálata, általános és személyes előrejelzések készítése adott időszakra, bolygók a jelekben, csillagképek alatt és életházakban I. rész
  12. modul – Október – Gyakorlás, tranzitolás, elemzés, példa elemzések és előrejelzések, bolygók a jelekben és házakban II. rész
  13. modul – November – Gyakorlás, tranzitolás, előrejelzések, példa elemzés. Zeniten áthaladó csillagképek.
  14. modul – December – Deklinációk számítása, tájékozódás a csillagos égbolton és a csillagtérképen, egyéb témák az asztroszkópban (egészség, szexualitás, stb.), Holdcsomópontok elemzése, bepillantás a mundán asztrológiába.
  15. modul – Január – Gyakorlás, álommunka, álomelemzés, tudatos álmodás, álomértelmezés, asztro-álommágia, tranzitolás, elemzés gyakorlás.
  16. modul – Február – Elemzés és előrejelzés gyakorlás.
  17. modul – Március – Elemzés és előrejelzés gyakorlás. Egyéb asztrológiai módszerek. Oklevélosztás, ünneplés.

  • A tematikában a változás lehetséges, a csoport haladásának és igényeinek függvényében!
  • Szeretettel várok minden Csillagszerelmest!

    Anna

    <3