Amikor az életed hirtelen zavaros lesz…

Kép: Pinterest

Amikor az életed hirtelen megváltozik és zavaros lesz…

Privát kérdésekre válaszolok ismét, többre is egyszerre. Ez úton is köszönöm, hogy bármely, az írásokkal kapcsolatosan felmerülő kérdést e-mailben írtok meg nekem. Megtaláltok ezen a módon továbbra is.

Lehet, hogy éppen most azt éled meg, hogy az életed hirtelen és látszólag váratlanul megváltozott, vagy megváltozik és nem érted, miért, azt érzed, össze vagy zavarodva és egy katyvasz az egész. Ülj le és nyugodj meg. ENGEDD meg. Minden rendben van.

Ami most történik, az valójában már régóta folyamatban volt, csak annyi történt, hogy az energia, amit eddig működtettél, megérkezett a fizikai szintre.

Igen, ennyi csak. A világon minden energia, az anyag is besűrűsödött energia. Amilyen energiát eddig befektettél a teremtésbe, az most anyagba öntődik. A jelenlegi időszak egyébként is nagyon intenzíven hozza a már előkészített eredményeket, az eddigi vetéseink learatását.

Van még valami, amit fontos tudnod. A fejlődésed folyamatos, nem tudsz megállni. A kollektív emelkedés is hat rád, a személyes tapasztalásaid is egyaránt. Amikor a fejlődésed elér egy adott szintre, akkor eleve változás van! A régi helyzeted, a régi tudatosságod, a régi rezgésszinted kitükröződése volt a régi fizikai körülményed. Tehát, ha te magad már fejlődtél, változtál, akkor is megváltozik a fizikai körülményed. Lehet, hogy már nem rezegsz együtt azzal a munkahellyel, párkapcsolattal, egyéb helyzettel, amiben eddig jól elvoltál. Lehet, hogy eddig sem voltál benne jól, de már nem halogathatod tovább a változást. Mert ÉRTED VAN! Már az új, emelkedett rezgésből teremtődik az életed! Engedd, örülj, ÉLD!

❤

Zentai Anna