Alkoss új rendszert!

A jelenlegi energiák sokaknál hoznak olyan lehetőséget, hogy felerősödnek a régóta követett áldozati mintázatok, mártír szerepek, szegény én játszmák, önsajnáló, lehúzó viselkedésminták – mindezek mögött a gyermekkorban (néha szó szerint) belénkvert MEGFELELÉSI KÉNYSZEREK (Szaturnusz alacsony szintje) állnak!
Mit lehet tenni? Most rendkívül sokat!!!
Ha azt veszed észre, hogy még mindig, vagy már megint te maradsz alul, téged bántanak, neked nem jön össze, te jössz ki rosszul a helyzetből, rajtad van túl sok teher, stb… akkor lépj kettőt hátra és láss rá arra, hogy valójában áldozatprogramot futtatsz és áldozatként, mártírként viselkedsz! Te teszed bele magad ebbe a szerepbe és hagyod, engeded, hogy ez legyen. Te vagy az, aki a “szegény én” programot futtatta – eddig a pontig!
De most itt az idő, hogy ezen változtass! Most új rendszert alkothatsz! (rendszer = Szaturnusz)
Most tisztán ráláthatsz (Nap) arra, hogy milyen rendszer, milyen mintázatok szerint működtél eddig és abbahagyhatod! A Halak jelének idejében az egész, eddig megtett út világossá válhat, átláthatod a visszatérő köröket, mint saját programjaid ismételgetését. Most lásd meg, hogy miben és hogyan lesz jó MÁSKÉPP működnöd, mint eddig! Ehhez pedig az is kelleni fog, hogy HAGYD KI AZ ÉRZELMEKET és hozz döntéseket JÓZANUL, hideg fejjel, logikusan!
Mivel az érzelmek azok, amik a régi mintázatokban tartanak, a régi, elavult hitrendszerek generálják ezeket, így ezek nem visznek ilyen helyzetben helyes útra (azaz önmagadhoz, teljességedhez). Fogadd el az érzéseidet és légy megengedésben velük, tehát nem baj, ha érzel – de dönts logikusan, határozottan és HÚZD MEG A HATÁRAIDAT! (=Szaturnusz magasabb szintje) Gyakorold a nemet mondást! (Mint a negatív gondolatok, mind mások felé.)
Tegyél pontot azon folyamatok és viselkedésformák végére, amik csak rabolták eddig az energiádat és amik miatt nem mertél szabadon önmagad lenni!
Találd ki logikusan, hogyan fog működni az új rendszered! Aztán kezdd is el gyakorolni!
Egyáltalán nem baj, ha érzésben még nem tartasz ott. De az, hogy felismerted, meghoztad a döntést és elkezded a gyakorlatban tenni a dolgod, már elég! Ez meg fogja hozni a régi minták átíródását és ezzel új és más, könnyebb érzéseket is!
Válaszd önmagad!!!


Zentai Anna


Kép: Pinterest