Aktuális üzenetek

Aktuális üzenetek

image (12)

Hat bolygó jár éppen a Vízöntő jegyében, ami egyszerűen a tisztulás és szabadulás folyamatát jelenti. Tévedések eloszlatása végett: nem, ez nem jelent semmilyen ‘Vízöntő korszakot’, ami amúgy is majd csak kb. 800 év múlva fog elérkezni.
Az égitestek javarésze, ha az égboltra nézünk, akkor láthatjuk, hogy most a Bak csillagkép alatt van. Sorban: a Szaturnusz, a Vénusz, a Jupiter, a Merkúr, a Nap és a Hold. A sorsfeladataink felvállalása, ez által beinduló tisztulás a múlt terhei alól, a már megszületett Fény őrzése az, amiről most az idő szól. A Bak Tejútra néző feje, a Mikroszkóp csillagzat felett, a múltra való emlékezés által az apró részletekben felfedezett isteni minőség, a szívünkkel valóban egyként rezgő dolgok, érzések, megélések felismerése, majd ezt követően a sors iránti alázat (Bak behajló térde) és a valódi isteni Fény óvása, védése, a Fentről hozott minőségek gyakorlatban való élése időszerű.
A zodiákus körön emellett folyamatosan járnak az égitestek, most épp a Vízöntőben, majd ezután később a Halak fog következni. Ez nem jelenti azt, hogy Vízöntő-korszak lenne, vagy jönne, egyszerűen csak annyit üzen, hogy itt és most a tisztulásnak, az újra való fogékonyságnak van ideje. Kitágítani a látókörünket, nézőpontjainkat, rájönni, hogy valójában nincs kényszer, sem korlát, megélni ezek meghaladását, megtisztulni bármitől, ami nem vagyunk, feloldani magunkat régi kötelékek alól és egy tiszta, szabad, könnyű állapotban folytatni tovább az utunkat. Ez a tisztulás vezet majd el a Halakban megélhető egység élményéhez, állapotához, harmóniájához.
(Hogy milyen világkorszak van éppen, azt pedig a négy világtengely közül a tavasztengely mutatja, amely még párszáz évig a Halak csillagkép alatt tartózkodik, a visszaúszó hal alatt, így most még korszakilag a visszatérések ideje van. Ezért is fontosak a kapcsolatok, itt találjuk a fő feladatokat, megoldani valókat, ezért jön olyan sok lélek most a Földre, ezért találkozunk karmikusan visszatérő, ismétlődő helyzetekkel, ezért hozunk vissza megannyi csodálatos képességet a megoldásinkhoz. A Vízöntő-korszak idején már teljesen más világ köszönt ránk, tiszta vizekkel, levegővel, földdel, emberi szabadsággal – ami most még nem mondható el.)
image (13)
Zentai Anna
Kép: Stellarium csillagászati program

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen.

A 2021. első harmadévére, április 30-ig szóló, részletes asztrozófiai-asztrológiai útmutató folyamatosan rendelhető 3000.- értékben, e-mailen keresztül.