Aktuális csillagüzenetek – 2019. április 11.-14.

Csillagüzenetek 2019. április 11-től 14-ig

szép

Az elmúlt napokban, főleg szerdán tetőzött egy mély tisztulási folyamat, melyben megláthattuk magunkban, milyen negatív gondolatokkal és beidegződésekkel, félelmekkel, gátlásokkal korlátozzuk még teljességünket és miben érezhetjük az isteni minőséget. Ezek tisztulása, illetve a hozzánk nem tartozó, alacsonyabb rezgésű minőségektől való szabadulás, a magasabb szintűnek való térkészítés zajlik most.

Csütörtökön a Hold már a Tejúton jár, így érzékelésünk, lelkiségünk fokozottabban működik. Lelki beavató élményeket, átéléseket hoz ez a nap és a péntek is. Péntektől vasárnapig egy nagyon kellemes, békülést és harmonizálódást, megértéseket és segítő felismeréseket hozó erőtérbe érünk. Ez segít a most zajló, nagyobb volumenű átalakulásokban, szintemelkedésekben (a Vénusz szextilbe kerül a Szaturnusz-Plútó együttállással, utóbbit lásd a januári, év elejei írások között). Pénteken a Hold a Tejút felemelő erőit több égitest felé is elküldi, így nagy erőt kapunk ahhoz, hogy bármilyen lelki-szellemi állapotból ki- és felemeljük önmagunkat. Nagyobb inspirációk, lelkesítő élmények is jöhetnek, amelyek már a jövőnkkel kapcsolatos dolgok alakulását mutatják.

Ezzel együtt ideje van annak, hogy felismerjük önnön legmélyebb, mélyre rejtett működéseit, azokat a beidegződéseket és hitrendszereket, melyeket mélyebben futtatunk és ezzel önmagunknak okozunk szenvedést. 13-ig kifut ez a folyamat és így szombaton már nem csak tisztán átláthatjuk a saját működésünket, helyzetünket, de hatalmas erőt, energiát érezhetünk arra, hogy érdemben, jó irányba változtassunk, változzunk! Most sorsunkat átalakító, felemelő teremtő erők lépnek működésbe, amit cselekvően tudunk kihasználni, vagyis nem érdemes a sarokban ülve, karba tett kézzel várni a változásokra – ha felismertük, hogy mi az, ami nem jó, ami nem hozzánk tartozik, lehet azonnal cselekedni!

14-én vasárnap már az elengedés és rálátás idejét élve, megmutatkozik a fényes igazság, napvilágra kerül mindaz, ami valós (Nap-Jupiter trigon), ez új kezdetre, erősebb hitre, bizalomra ösztönöz és az élet örömeinek élésére is.

Zentai Anna

asztrozófus