A Vénusz és a Mars angyali emelő ereje – november 09. péntek

A Vénusz és a Mars angyali emelő ereje – 2018. november 09. péntek

akitártszárny2

A Vénusz az Angyali Szűz csillagai alatt halad, a Mars pedig a Vízöntő csillagkép múltba ömlő csillaghulláma, a múlt terheitől megtisztító vize alatt. A Nő és a Férfi kettőse felemelő, lelkesítő, erőt adó aspektusban, trigonban kapcsol össze két angyali erőteret, hiszen nem csak a Szűz érintett része az Angyal, hanem a Vízöntő csillagkép is egy kitárt szárnyú angyalt rajzol ki – a Tisztulás, a Szabadulás Angyalát.

Az eddigi kereteinkből kitágulva, tudati korlátokat elhagyva, most új és tágabb, akár visszatérő lehetőségekre nyithatunk, főként az emberi kapcsolatok és a szerelem terén. A mély, belső, láthatatlan erőkben való bizalom és a felvállalás, tisztázás, szabadulás ereje együtt adja a késztetést a teljességre.

Egyre nagyobb a készségünk arra, hogy a külsőségek mögött meglássuk a belső értékeket, hogy a harmónia érdekében letegyünk rég cipelt terheket, hogy tisztázzuk kapcsolatainkat és felszabadítsuk azokat az erőinket és vágyainkat, melyek régóta bennünk szunnyadnak. Mindennapos élményeink során felfedezhetjük, hogy kapcsolati életünk nem azért olyan, amilyen, mert a másik valamiképpen viselkedik – hanem azért, mert saját magunk működtettünk-működtetünk még olyan mintákat, kapcsolati elveket, gondolatokat, félelmeket, vagy magatartásformákat, melyekkel ezt az aktuális állapotot teremtjük, megidézzük. Most itt a késztetés arra, hogy egyszerre megéljük az egyensúlyt, a harmóniát, a finomságot, a szabadságot, az erőt. A Mars legmagasabb szinten az egyenesség, a szeretet és az érzések nyílt kimutatása – ez az erőtér még napokig velünk lesz és lehetőséget ad tisztulásra, tisztázásra, egyensúlyba kerülésre, titkos fátylak mögé pillantásra…

Zentai Anna

asztrozófus