A Szerelemben való ragyogás idejét éljük!

Minden időminőség adott kozmikus erőket mozgat, ám minden ember másként éli meg azt a földi szinteken, saját egyéni útjának és fejlődésének függvényében. Tegnap szó esett a lezárásokról, ma essen szó azokról is, akik egy csodálatos új kezdetben vannak!
A Kos jelében és csillagképében járó bolygók most az új elindulás idejét üzenik és ez mindenképpen egy magasabb minőségben való kezdet! Lehet ez újonnan megjelenő dologhoz, kapcsolathoz köthető élmény, de lehet az is, hogy már meglevő folyamatokban, kapcsolatokban történnek szintlépések. Sokan vannak, akik annyi idő után most eljegyzést, menyegzőt ünnepelnek, vagy hosszú évek után végre társra találnak! Ahogyan az év elején jeleztük, 2022 a szerelem és párkapcsolat éve is, nem véletlen ennek a hangsúlya.
A jelenlegi folyamatok azért olyan erősek, mert nagyon intenzív megéléseket és ez által – remélhetőleg – fejlődést és tudatosodást mondhatunk magunkénak az elmúlt években. Ahogyan tegnap is írtam, most aratjuk már a befektetett energiáink gyümölcseit! Aki pedig olyan úton járt és a lelkét választotta, most nagy boldogságot tudhat magáénak!
Rengeteg szenvedés- és áldozatprogramot, szülői és egyéb mintát kioldottunk már és a folyamat tovább zajlik. A cél mindig ugyanaz: a szívünk szerint, önazonosan élni és választani, minden helyzetben! Ennek különböző megéléseit tapasztaljuk.
Ahogyan a Természet is ragyog, pompázik, illatozik, virágzik, burjánzik – és most még erőteljesebben, mint az elmúlt évek tavaszain- úgy az emberi lélek is rengeteg erőt kapva kivirul, a Fény és az élet szépségeinek, örömeinek, színeinek megélése már itt van!
💖💖

Zentai Anna